Zendaya odlično zajame, kako se počutiš, ko te starši vpijejo brez razlogaSo vas kdaj starši kričali povsem krivično? Ok, to je bilo neumno vprašanje. Seveda ste!

Vedno, ko se vtepajo v vas zaradi nečesa, kar bodisi ni kaj hudega bodisi niste popolnoma storili, se poskušate braniti, vendar vam preprosto rečejo, naj bo tiho in posluša, ker so starejši, modrejši in bla , bla, bla. Je tako nadležen ! Čakate in čakate, da končajo s svojo vrhunsko tirado, da jih boste lahko zadeli z vsemi dejansko razumnimi razlogi, zakaj karkoli jih je vse sprožilo, ni tako grozno, kot si mislijo. Toda verjetno je ne bodo želeli slišati, ker bodo starši starši. ~ vzdih ~

Kakorkoli že, Zendaya pozna vaš boj in je precej ujela trenutek, ko čakate, da vas starši končno pustijo spregovoriti v enem smešnem instagram memu. Preverite:

Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Vsak najstnik, ki obstaja, čuti vaš boj, Z. Stransko oko staršev je RES.

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.