Zendaya Just Prevedeno Hole-y preveliki puloverji so ogenj z enim brezhibnim sprehodom po rdeči preprogi



Nič - ponavljam, nič - lahko ubije Zendayin robček rdeče preproge. Ali je zibanje polarizacijskega cipla ali par čevljev z visoko peto, v katere dobesedno ne more hoditi , Z naredi ubijanje vseh modnih tveganj videti brez napora.





V sredo vzemite Z-jevo obleko na WE Day Toronto. V bistvu je nosila prevelik siv pulover, ki je bil videti, kot da je bil v drobilnik papirja napolnjen s črnimi čevlji. V teoriji se sliši grozno. Toda v praksi (in na Zendayi) je bilo videti popolnoma OSAMLJUJOČE.



Pojavila se je na preprogi in kljubovalno pozirala, kot da bi hotela reči: 'Ja, nosim razrezan pulover. Ali obstaja problem?'







Zendaya Getty Images

Kot da je vedela, da je v tistem trenutku začela naslednjo veliko stvar.



Rokav, vrhnja oblačila, slog, ulična moda, modni model, visoke pete, električno modra, koleno, logotip, moda, Getty Images

Resno, kako lahko zdrobljen pulover izgleda tako dobro ?!



Rokav, Pleče, Vrhnja oblačila, Slog, Ulična moda, Modni model, Logotip, Čevlji do kolen, Moda, Kolena, Getty Images

Ubij, Z. Slaaaaaaay.





Rokav, Tekstil, Moda, Boot, Torba, Ulična moda, Čevelj do kolen, Koleno, Stegno, Modni model, Getty Images

DEJSTVO: Zendaya ne more storiti ničesar narobe.

Ta vsebina je uvožena iz podjetja Giphy. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.