Ja, Taylor Swift je pravkar objavil še en video Cryptic SnakePotem ko je Taylor Swift 18. avgusta izbrisala svoja družabna omrežja, je ves vikend molčala. To tišino je prekinila z objavo 10-sekundnega posnetka kače, ki se je v mraku zvila naokrog, prekinjena s statiko in hrupom na zaslonu - čeprav posnetka ne spremlja noben zvok.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

pic.twitter.com/p2DyY0e2M3- Taylor Swift (@ taylorswift13) 21. avgust 2017

Če se spomnite celotne drame Taylor / Kimye iz lanskega poletja (prosim, zapomnite si jo, ker nimam energije, da bi povzel Kimove ikonične Snapchatse, lirski škandal 'Famous', vse te kačje emojije itd.), Se boste spomnili da je Kim Taylorja označila za 'kačo'.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Počakaj, da je zakonit državni dan kač?!?!? Imajo praznike za vse, v današnjem času mislim vse! 🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍🐍- Kim Kardashian West (@KimKardashian) 17. julij 2016

Torej, poglej:To ni prvič, da je sprejela žalitve ljudi.

ISKRENO, ŠOKAM SE.

POSODOBITEV 8/22, 11:40: Tay je pravkar delila drugo hella skrivnostni dražljaj. Samo, gre za isti video kot včeraj, le dvakrat daljši.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

pic.twitter.com/12Rfi8bso4

- Taylor Swift (@ taylorswift13) 22. avgust 2017

Bo jutri 30 sekund?

Hannah Orenstein je pomočnica urednika funkcij na Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.