Dve vaši najljubši besedi sta bili uradno dodani v slovarLjudje, Dogodek, Hlače, Plašč, Fotografija, Vrhnja oblačila, Svečana oblačila, Obleka, Obleka, Obleka brez naramnic, YouTube / CWTV

Ko vas bo mama naslednjič vprašala, zakaj nenehno ponavljate, da je vse 'osnovno' (na primer 'Mama, vaša mani je tako osnovna.'), Ji lahko uradno naročite, naj preveri, ali je vaš opredelitev. 💁

Dictionary.com poroča, da je bilo pravkar dodanih več kot 20 novih besed, vključno z 'agender', osebo, ki nima določene spolne identitete (medtem ko Oxford English Dictionary lahko doda spolno nevtralni naslov ); lifehack (kdo je vedel, da je to ena beseda?); in pametna ura. Plus dve drugi besedi, ki ju ne morete nehati uporabljati: osnovno in ladijsko.Ja, pošiljanje vaših priljubljenih zvezdnic je pravkar postalo ~ resnično.

Obvs basic je že bil v slovarju, dodana pa je nova definicija: Za osnovno je značilen predvidljiv ali neoriginalen slog, interesi ali vedenje. (V redu, to je lahko nekoliko znižano, vendar smo popolnoma lastniki naše osnovne lastnosti.)

Ta vsebina je uvožena od tretjih oseb. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

The Tudi opredelitev ladje je nekako smešna: Zanimati se za romantičen odnos med izmišljenimi liki ali znanimi ljudmi.

Mi obresti. Veliko zanimanja.

Katere besede bi po vašem mnenju morali dodati v slovar? Bi radi tam videli 'ladjo'?

Sem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.