Nikoli ne boste verjeli, kaj je imela majhna mešanica na nagradah Teen Choice 2015!Ponavadi, ko se zvezde na večernih oddajah pripravijo na rdečo preprogo, se oblečejo do devetk, zibajo najbolj vroče mode in najmodernejše pričeske. Zdi se pa, da je Little Mix imel nocoj v mislih nekaj za nagrade Teen Choice Awards 2015.

Običajno lahko računamo, da bodo dekleta ubila rdečo preprogo, vendar so letos imeli v mislih nekaj drugega za modro preprogo. Perrie, Jesy, Leigh Anne in Jade so se prikazali popolnoma umazani, zibali so prevelike kavbojke, puloverje in očala. Ampak veste kaj? Še vedno izgledajo popolnoma krasno! Oglejte si jih:Majhna mešanica Getty Images

Ok, očitno je videti, da so dekleta med nocojšnjo oddajo dražila svoj nastop v filmu 'Črna magija' - navsezadnje gre za precej enake obleke, ki jih dekleta zibajo v glasbenem spotu.Dekleta si zaslužijo nore rekvizite, ker izstopijo iz svojih con udobja in nosijo tako nore obleke na modri preprogi. To dokazuje, da ni pomembno, kaj nosite, če ste tam, da se zabavate s svojimi dekleti!Little Mix spet ubija!Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.