Willow Shields usmerja svojo notranjo Katniss in ubije svoj prvi ples v filmu 'Ples z zvezdami'Katniss bo morda obžalovala, da je prostovoljno sodelovala pri svoji sestrici Prim Igre lakote , ker temelji na uspešnosti Willow Shieldsa na Ples z zvezdami sinoči bi se Prim lahko popolnoma spopadla z njo v areni!

V super smešni parodiji na žetev je Zendaya stara DWTS partner, Val Chmerkovskiy, je bil naključno seznanjen z Willow, ki je slučajno najmlajša DWTS kdaj pri samo 14. Toda potem je Mark Ballas usmeril svoj notranji Katniss, pogumno se javil, da je zasedel njegovo mesto, in mu popolnoma ne bo žal!Willow je z Markom izvedla Cha Cha za njihov prvi ples in videla boš malega Prim v povsem novi luči.V bistvu ga je Willow DOBILA (čeprav je priznala, da je Mark prvi fant, s katerim je kdaj plesala - AWWWW). Spodaj si oglejte njen neverjeten ples.Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Sodnike je navdušila zabavna osebnost Willow in resno zrel način, kako se je nosila na tleh. Par se je prestrašil 25 od 40, kar je precej sladka ocena za prvi nastop.Imamo občutek, da bo #TeamMarkingjay (razumem ??? 😜) na tem tekmovanju šel precej daleč.

Na kaj ste si mislili o prvem nastopu Willow DWTS ?

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.