Zakaj ena smer ne bo ljubosumna, da je Zayn Malik ravno podrl ta zapisPrejšnji teden je Zayn Malik na Billboard Hot 100 dosegel nekaj pomembnega, česar One Direction nikoli ne bi mogel na prvem mestu je nastopil s svojim novim singlom 'Pillowtalk' . Teden dni kasneje postavlja še en rekord, ki se ne bo počutil tako dobro.

Ta teden je Izšla je lestvica Billboard Hot 100 , in ne samo, da je Justin Bieber 'Love Yourself' ponovno zasedel prvo mesto nazaj od Zayna, ampak je tudi 'Pillowtalk' padel s # 1 na 7.'Pillowtalk' je zdaj dosegel največjo uspešnico v drugem tednu za prvi singl v zgodovini Billboarda z Rihanninim singlom iz leta 2010 z Drakeom 'What's My Name' Po Billbordu , ni nenavadno, da težko pričakovani singel, kakršen je Zayn, na lestvicah nastopi s pljuskom in nato drastično pade v drugem tednu.In Zayna tega vseeno verjetno ne skrbi preveč, saj je ravno končal s snemanjem svojega drugega glasbenega spota.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Komaj čakam, da slišiš naslednjo pesem :) je danes posnel video- zayn (@zaynmalik) 14. februarja 2016

Naše edino vprašanje je: Ali se bo Gigi Hadid pojavila tudi v tem?

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.