Zakaj VSI se norčijo nad to dirljivo sliko Justina Bieberja in ~ Skrivnostne dekliceFantje, o dogajanju se moramo zdaj pogovoriti z Instagramom Justina Bieberja.

Justin je prestrašil CELI internet, ko je objavil ta Instagram, v katerem je v nedeljo prijetno z dekletom.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Vsi so takoj preskočili, da je skrivnostno dekle na fotografiji Kourtney Kardashian - ja, to Kourtney Kardashian, starejša polsestra Justinove najboljše Kendall Jenner (in potencialni npr ?).Čeprav se te govorice slišijo ~ CRAY ~, v resnici morda niso tako namišljene. Justin in Kourtney sta se v petek zvečer družila v klubu The Nice Guy v Hollywoodu, Nas tedensko poročila. Menda so šli tudi v karaoke salon. Kasneje iste noči, TMZ opazil Kourtney, ki je zapustil hotel na Beverly Hillsu, v katerem Justin pogosto biva.

Sumljivo? Mogoče. Potem pa govorice postanejo še bolj intenzivne: povedal je vir Nas tedensko da se Justin že nekaj časa hvali s prijatelji, da se je povezal s Kourtney, in da se to 'vsekakor dogaja in že nekaj časa.' Očitno sta Justin in Kourtney 'izjemno spogledljiva', kadar sta skupaj in ves čas pišeta besedila.

Torej, če verjamete 'virom', je dekle iz Justinove Insta morda Kourtney, njegov napis pa bi lahko bil izkopan pri njeni nekdanji. Resda je na prvi pogled večina izmed nas domnevala, da skrivnostna Insta namerno meče senco Kourtneyjevemu bivšemu Scottu Disicku, ki mu gre nadvse skromen vzdevek Lord Disick. (Napis: 'Gospod ve'.)

Potem pa smo se, ko smo pogledali od blizu, začeli spraševati, ali je bila slika v resnici fotografirana, da bi bila videti tako kot Justinova z dekletom, in Justinov komentar se dejansko nanaša na tistega, ki je fotografiral fotografijo, in v resnici samo reče: 'oh, bog. '

Ker se je vse skupaj zdelo nekako ribiško, smo se posvetovali z dvema fotografskima strokovnjakoma, da bi ugotovili, ali je fotografija Justin / Kourtney (Jourtney?) Videti resnična. Oba sta ga takoj sestrelila.

'To je videti popolnoma Photoshopped!' je dejala Ashka Shen, urednica fotografij pri Seventeen.com in MarieClaire.com. 'Zgornji del telesa je na odsevu vetrobranskega stekla avtomobila, kar je povsem čudno in ta noga je zagotovo Photoshopped. Zdi se mi, kot da je 'dekle' popolnoma v Photoshopu. '

Kathryn Wirsing, fotografinja pri Hearstu, se strinja. 'Njena noga je izredno gladka in robovi okoli noge so videti skoraj pikselirani v primerjavi z robovi njegove noge in robovi avtomobila. Njen vrh je videti grobo odrezan. Okoli nje ni sence. In logotip na njegovem Vansu je zamegljen. '

Toda počakaj - tudi Justin si tega dekleta ni popolnoma izmislil. Če si zelo natančno ogledate Instagram, lahko na rami dekleta vidite nekaj svetlih las. TMZ najden fotografije Justina, ki se druži v bližini svojega črnega avtomobila z blondinko v črnem puloverju in sivih gležnarjih ... tako scenarij na sliki na Instagramu nekako zgodilo, tudi če je bil dejanski posnetek, ki ga je objavil Justin, 'kupljen.

Pojavila se je tudi na drugi fotografiji, ki jo je Justin objavil v nedeljo:

Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Ne vemo za vas, vendar se BREZAMO. Resno smo porabili za analizo, kaj vse to pomeni, toda trenutno imamo več vprašanj kot odgovorov.

1. Kdo je svetlolasa skrivnostna punca?

2. Ali se Justin res poveže s Kourtney?

3. Je Justin nameraval zasenčiti Scotta ali je bilo to zgolj naključje?

4. Ali se Justin poskuša vrniti k Seleni, ker je morda poljubil Nialla?

5. Kaj Selena misli o celotnem scenariju?

In končno:

6. KAJ POMENIŠ, JUSTIN ?!

To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.