Kdo je župan Larry Kline v tretji sezoni filma 'Stranger Things'?Zadnja sezona Neznanke prinesel tone povsem novih likov, ki so nenadoma postali priljubljeni med oboževalci. Nekateri od njih so bili vrhunski kraji scen, drugi pa so postali velik del posadke že poznamo in ljubimo. A čeprav nekateri od teh znakov morda navdihnil ljudi na Dan svobodnih lutk, obstaja še en lik, ki smo ga tako veseli: župan Larry Kline. Že gremo naravnost proti načelniku Jimu Hopperju, zato ni presenetljivo, da je imel globlje in temnejše ozadje, kot smo prvotno mislili.

Tukaj je vse, kar morate vedeti o županu Larryju Klineu od 3. sezone Neznanke ...* Major spojlerji za sezono 3 od Neznanke spodaj! *Kakšna je zgodba župana Larryja Klinea?

V drugi epizodi sezone je Hopper poklican, da se reši protestnikov, ki so proti trgovskemu centru Starcourt, ki se je pravkar odprl v Hawkinsu. Po napadu, ko poskuša ugotoviti, kaj se dogaja v Hawkinsu, Hopper vdre v Klinejevo pisarno v upanju, da bo dobil nekaj odgovorov. Kline razkriva, da je nakupovalni center kupil nekdo, ki kupuje tudi zemljišče v bližini starega laboratorija.3. Netflix

Hopper ugrabi Klinea in ga odpelje nazaj v njegov dvorec, da bi dobil listine, ki dokazujejo, da lastniki verjetno oživljajo iste projekte, ki so se odvijali v laboratoriju, v katerem je bil El. Ko se odpravijo raziskati eno od kupljenih hiš , Klina osvobodi žena, ki se kmalu vrne domov.Kline nadaljuje s svojim načrtom, da pripravi sejem četrtega julija za Hawkinsa in na koncu naleti na ruskega agenta, ki hoče, da najde Hopperja, preden jih poskuša ustaviti. Na dan sejma Kline drži velik govor, preden opazi Joycea in Hopperja, ki tekata naokrog in poskušata najti Ruse. Opozoril je agenta, ki jih išče, da bi lahko šel za njimi. Preden pobegneta, Joyce na koncu udari Klinea v obraz, ker je razkril njihovo lokacijo.

Po bitki pri Starcourtu je Kline aretiran zaradi zločinov in sodelovanja z Rusi.

Kaj je naslednje za župana Klinea?

Zaradi njegovega močnega sodelovanja z Rusi obstaja velika verjetnost, da bo Kline še nekaj časa v zaporu. Vendar je pri Hawkinsu vse mogoče in s količino moči, ki jo ima Kline v mestu, prav tako ne bi bilo presenetljivo, če bi ga v naslednji sezoni sprehajal svoboden in se spet usklajeval z Rusi.Kdo ga igra?

Princesa nevesta navijači bodo gotovo prepoznali Caryja Elwesa po glavni vlogi Westleyja. Igral je tudi v številnih drugih televizijskih oddajah in filmih, vključno Ella Enchanted , Dosjeji X , Videl , in Drakula Brama Stokerja .

Urejevalnik zabave Tamara Fuentes je urednik zabave za Seventeen in pokriva novice o slavnih, pop kulturo, televizijo, filme, glasbo in knjige.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.