Kdo je imel dvojčke Dolan?Dvojčka Dolan nista nič manj zabavna. Če ne veste, kdo so, se morate odpraviti na njihov YouTube kanal. Dvojčka vedno nekaj pripravita in imamo srečo, vse to lahko vidimo v njihovih tedenskih video posnetkih. Čeprav so fantje v javnosti objavili veliko stvari, pa ostajajo precej skrivnostni v svojih zmenkih. Čeprav nobeno od njiju v življenju ni nikoli potrdilo posebnih ljudi, se govorice vedno vrtijo. Tu je seznam vseh ljudi, ki sta jih dvojčka Dolan ~ verjetno ~ hodila.

Ethan

Povezali so ga z manekenko in drugo zvezdnico YouTuba.

Emma Chamberlain

Emma Chamberlain je YouTuberka z več kot 7 milijoni sledilcev. Ima tudi podcast, imenovan Neumni genij to je precej priljubljeno. Govorice, da sta Emma in Ethan hodila, obstajajo že mesece in morda obstajajo nekateri dokazi, da sta. Tako Emma kot Ethan sta del skupine Sister Squad, skupine štirih YouTuberjev, ki se družijo in skupaj ustvarjajo vsebine. Druga dva člana sta Ethanov brat Grayson in James Charles. Ko se Ethan in Emma skupaj pojavita v videoposnetkih, njihovi oboževalci ne morejo nehati buncati o njihovi kemiji.

Ethan celo brani Emmo pred troli, kar bi fant popolnoma naredil. Ko je nekdo na Twitterju Emmi rekel, da ima skorjaste ustnice, je Ethan odgovoril: 'Njene ustnice očitno niso skorjaste.' Hmmm, ali je tam kaj nakazal? Sta si z Emmo delila nekakšen strasten poljub? To je bil vsekakor namig, da hodijo.

Ethan je kasneje poskušal razjasniti svoj tvit z besedami, da ve, da njene ustnice niso skorjaste, ker si vedno nadene palico.

Nato so oboževalci ugibali, da je Emmina prijateljica Olivia Rouyre razkrila tudi Ethana in Emmo. V YouTubovem videoposnetku z naslovom »Vdori v stanovanje mojega najboljšega prijatelja«, kjer Olivia snema v Emmi, kamera posname posnetek, na katerem se poljubljata dve osebi. Ljudje mislijo, da sta bila slika Emma in Ethan.

Obstaja tudi tista slika, ki jo je Ethan objavil 4. julija.

Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Toliko namigov, a potrditve še ni. Verjetno bomo morali počakati.

Meredith Mickelson

V nekem trenutku se je govorilo tudi, da je Ethan zmenek z Meredith Mickelson. Govorilo se je, da je Ethan z njo hodil okoli leta 2015, zahvaljujoč nekaterim detektivom v družabnih omrežjih, ki so zadevo na široko odprli.

Na javni plaži je fotografija Ethana z modro majico brez rokavov. Kasneje se je pojavila tudi fotografija Meredith, ki spi v naročju nekoga v istobarvni brezrokavniki, torej ljudje so hitro trdili, da sta hodila . Oboževalci tudi menijo, da sta nekoč morda jedla v isti restavraciji, ker sta se slikala s podobnim ozadjem.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

torej to kar jaz & @NaturalDolan najdeno
-skupaj sta šla na zmenek za suši
-fant v tanku je Ethan, ki drži Meredith pic.twitter.com/GQNQw4Mmn6

- shanta (@DolanGlamour) 3. januarja 2016

Potem je prišel tweet njihovega prijatelja Stevena Kellyja, ki je na videz potrdil, da sta bila skupaj.

Besedilo, pisava, vrstica, izdelek, ikona, blagovna znamka, Twitter

Grayson

Čeprav tudi Grayson nikoli ni potrdil zveze, je bil povezan z več ljudmi, vključno s kolegom članom Sister Squadom Jamesom Charlesom.

James Charles

Ker so se govorice o tem, da se Emma in Ethan hodita, začele vrtinčiti, so tudi ljudje domnevali, da hodijo tudi preostali člani Sister Squad, pri čemer opozarjajo, da imata tako Emma kot Ethan v svojih video posnetkih tudi odlično kemijo.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Tukaj sem se danes naučil iz videoposnetka:
- Ethan in Emma hodita
- James je zaljubljen v Graysona
- Ethan se boji veliko več kot luknje
- Da ima 23-minutni video lahko sedem oglasov
- Da je moja ljubezen do Dolanov zrasla

- Annabelle (@ab_horselover) 30. oktober 2018

Toda Grayson je vse te govorice ubil v videoposnetku na YouTubu. V svojem videu, 'Detector Lie Q&A,' Ethan postavi Graysonu vprašanje, ki ga je poslal James. Vprašanje je bilo: 'Ali se boš poročil z mano?' na kar je Grayson rekel ne. Nato je Ethan rekel: 'V redu, ni treba, da bi bile te govorice večje. Ali bi morali samo reči, da Grayson in James očitno ne živita? Ali bi morali kar reči? '

Žal mi je, da sem spustil vse vas špediterje James Charles / Grayson Dolan.

Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Madison Beer

Potem ko je Madison na svojih Instagram Stories objavila sliko predvajalnika plošč, ki je podobna tisti, ki jo ima Grayson, se je internet začel vrtinčiti s komentarji, s katerimi sta se hodila.

Toda Madison je govorice zaprla s komentarjem enega od svojih računov oboževalcev Instagrama.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Ne razumem, zakaj ljudje ves čas govorijo, da se Grayson in Madison zmenita. madison je komentiral enega od računov oboževalcev, da ne hodijo !! Če to storijo, ne bi ničesar komentirala in jih preprosto ignorirala

- Natia / moj rojstni dan je (@sunshinegrxy) 20. april 2019

Sofia Olivera

Leta 2014 je Grayson na videz potrdil, da hodi s priljubljeno zvezdo Vine Sofijo Olivero. Menda sta se zbližala med skupnim snemanjem videa Vine, po poročanju Healthy Celeb .

Kar je potrdilo možno zvezo, je bilo, ko je Grayson je naložil sliko o njem z Ethanom in Olivijo pri njegovem AskFmu in ga napisal kot 'brat in bejba.'

Ljudje, Nebo, Kul, Skupnost, Prijateljstvo, Ekipa, Vrhnja oblačila, Dogodek, Nasmeh, Selfie, AskFM

Grayson in Sofia sta na Twitterju tudi nekaj spogledovala. V enem tweetu je Grayson v šali zapisal: 'Sledite mojemu g-fu', označi Sofijo.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Sledite mojemu g-f @sofiaoliveraaa #notdatingcuzewww

- Grayson Dolan (@GraysonDolan) 5. maj 2014

Chloe Alison

Govorilo se je tudi, da naj bi Grayson hodil z drugo zvezdo Vine, Chloe Alison. On se je pojavila v nekaterih njenih video posnetkih , vendar zveza ni bila nikoli potrjena.

Olivia O'brien

V nekem trenutku je bil Grayson povezan tudi s pevko Olivio O'brien, a nobena ni komentirala, ali sta bila res skupaj ali ne.

Pomočnik urednika Jasmine Gomez je pomočnica urednice pri Ženskem zdravju in pokriva zdravje, fitnes, seks, kulturo in kul izdelke.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.