Kaj je vrnitev domov?Eden najboljših delov vračanja v šolo je priprava na prvi veliki ples v letu - vrnitev domov . Resnično, lahko začnete pripravljati mesece v nadaljevanju za ta pomemben dogodek, ker je toliko ugotovljenega. In letos bo ples še toliko bolj poseben, ker se bo študentski zbor po mesecih socialnega distanciranja spustil prvič.

Toda, ko načrtujete letošnji vrnitev domov, ste se kdaj ustavili, da bi pomislili, za kaj gre v celotni tej tradiciji? Ste se pa kdaj ustavili in razmišljali, o čem gre v celotni tradiciji? Kdaj je bilo prvo vračanje domov in kakšna je zgodba za veliko igro in domiselnimi tradicijami, kot sta kralj in kraljica domov? Najpomembneje pa je, kaj sploh pomeni vrnitev domov?Tukaj je vse, kar morate vedeti o vračanju domov ...Ta vsebina je uvožena iz {embed-name}. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

V čem je drugačen kot maturantski ples?

V zadnjih letih je postalo vračanje domov večji dogodek, vse bolj pa je začelo spominjati na maturantski ples. Predlogi za domov so postali bolj dodelani, posnemajo ustvarjalne znake, prikupne love na zaklade in slastne dobrote, ki se zdaj zdijo vsak predlog.Najprej očitna razlika: plesa prihajata v različnih letnih časih. Medtem ko maturantski ples pogosto zaznamuje začetek pomladi in konec šolskega leta, se vračanje domov, ki se pogosto odvija septembra ali oktobra, podvoji kot nekakšna dobrodošlica nazaj v šolo.Obraz, lasje, obleka, svečana oblačila, moda, koktajl obleka, majhna črna obleka, premiera, preobrazba, blond, ABC

Domovanje je tudi veliko bolj vključujoče kot maturantski ples. V večini šol je maturantski ples odprt samo za starostnike in včasih mladince, vendar je vrnitev domov namenjena vsem, tudi podrazrednikom, kar pomeni, da lahko na svečanosti začnete uživati ​​kot novinec.

Končno je lahko vrnitev domov veliko bolj ležerna kot maturantski ples. Medtem ko nekatere šole gredo ven in prirejajo maturantski ples na prireditvenem prostoru izven kampusa, je vrnitev domov običajno v telovadnici šole. Nekatere šole imajo bolj sproščene kode oblačenja za svoje plese domov, kjer bodo zadostovale jean kratke hlače in prisrčen top, druge pa zahtevajo obleko oz. obleko za to priložnost. Tudi takrat so obleke ponavadi kratke, obleke pa bolj hladne, v primerjavi z oblekami in smokingi, ki jih bodo nekateri zabavali na svoji veliki maturantski noči.

Morda se boste celo želeli odločiti za prisrčen dvodelni videz. Tu je nekaj zabavnih oblek za mešanje in ujemanje domov, ki jih boste želeli kupiti ASAP ...Kakšna je zgodovina za tem?

Po navedbah Reklamni pano , vrnitev domov je ameriška tradicija. To pojasnjuje, zakaj je bil Britanec Charli XCX že leta 2014 tako navdušen nad nastopom na plesu domov v srečni šoli.

Domovanje se je začelo na fakultetah kot praznovanje prve nogometne tekme v sezoni, kjer so se alumni vrnili na obisk v svoje nekdanje kampuse. Po navedbah Na splošno , medtem ko nihče ni prepričan, kateri kolegij je uradno začel tradicijo, Univerza v Missouriju, Univerza Baylor in Univerza v Illinoisu trdijo, da so začeli prirejati prireditve domov v letih 1911, 1909 in 1910. Ne glede na to, kdo jo je začel, se je tradicija hitro razširila na druge visoke šole in srednje šole po državi.

Sledite Carolyn naprej Instagram .

Izredni urednik Carolyn Twersky je pridružena urednica pri reviji Seventeen, ki pokriva znane osebnosti, zabavo, politiko, trende in zdravje.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.