Kar pravi Cole Sprouse o Sprousehartu, boste pomislili, da ne hodi z Lili ReinhartTo je bilo precej sprejeto kot dejstvo Riverdale zvezdi Cole Sprouse in Lili Reinhart hodita v resničnem življenju. Še preden so bili domnevno večkrat opazili poljubljanje , Lili je služila kot Coleova muza na njegovih pogostih fotografiranjih v Instagramu.

A tako kot so ljubitelji ladje v resničnem življenju prepričani, da je Sprousehart resničen, mora biti na zatilju njihov moteč glas, ki pravi: Vendar ni potrjeno.In Coleova nedavni intervju z Teden zabave zagotovo ne naredi ničesar, da bi utišal ta moteč glas.Odkar se je predstava začela, si ljudje želimo, da bi bila z Lili skupaj, «je Cole povedal mag o vplivu Bugheada. 'Ljudje so si želeli, da bi bili Lili in Camila skupaj. Ljudje so si želeli, da bi bila s KJ skupaj. Ljudje so si želeli, da bi bil vsak igralec te predstave v zvezi, ki bi jo lahko uresničil. 'No, vse to je 100-odstotna RESNICA, toda to, kar pravi naprej, bi lahko navdušilo Sprousehartove živce.Resnično, zelo prijetno je, da ljudje na takšen način govorimo o Lili in o meni, ker to pomeni, da odmevamo tako močno, da si ljudje resnično želijo, da bi bilo to res, je dodal Cole.

Počakaj, kaj?

Ta vsebina je uvožena iz podjetja Giphy. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.