Kar Charlie Puth pravi o razhodu Selene Gomez z Justinom Bieberjem, vam bo zlomilo srce v milijon kosovSelena Gomez je to ponavljala znova in znova nikoli si ni želela, da bi njeno življenje postalo tabloidna zgodba , toda cena mednarodnega zvezdništva je na žalost ravno taka: vsi hočejo ves čas natančno vedeti, kaj se dogaja v njenem ljubezenskem življenju. Njena ponovna, spet zveza z Justinom Bieberjem ni bila nikoli skrivnost. Vsakič, ko so šli na zmenek, se razšli ali spogledovali po Instagramu, smo vsi zadihano gledali.

Po besedah ​​novega glasbenega partnerja Selene Charlieja Putha je ta situacija ustvarila popolno priložnost za njun novi duet 'Ne govorimo več'.'Mislim, da ji tako ustreza, da je v [pesmi], ker vsi vedo, skozi kaj je šla,' je Charlie dejal Podzemna . 'In mislim, da so vsi imeli takšne odnose, ko si obseden s to eno osebo, potem pa jo mirno prekineš, a se je spremenilo. Z njimi ne moreš več govoriti kot s prijatelji. Lahko rečete, da želite ostati prijatelji, vendar je to lažje reči kot narediti. To je srhljivo. 'Ne govorimo več' je v bistvu pogovor mesec dni po tej vrsti razpada. 'Težko je reči, ali lahko besedilo pesmi 'Ne govorimo več' vzamemo za resnično. Justin je to že povedal on in Selena še vedno beležita - in potem je prišlo do besedila 'še vedno si mi poklical telefon' na njegovo uspešnico 'Ljubi se'.Lahko pa si predstavljamo, da je bilo ne glede na to, kaj sta Selena in Justin preživela v tednih po razhodu, verjetno prišlo do točke prijateljskega pošiljanja sporočil. Zato je Charlie in Selenin novi singel ~ fire ~.

To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.