Gledanje Kristen Bell, kako z dvema mladima Annah poje 'Hočeš zgraditi snežaka', ti bo zlomilo srceSeveda, Zamrznjeno izšel leta 2013, vendar so pesmi še danes tako privlačne in ljubljene kot takrat.

Na letošnjem Disneyevem sejmu navijačev, D23, je občinstvo na prireditvi z naslovom 'Frozen FANdemonium' pripravilo posebno presenečenje'Ali želiš narediti snežaka'avtorice Kristen Bell in dva izvirna glasova mlade Ane.Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Mlado Anno je igrala Katie Lopez, hči Zamrznjeno tekstopisci, srednjo Ano pa je izrazila Aggie Lee Monn, hči režiserja. Tako obdržite vse v družini za tako družinam prijazen film!Množica podivja, ko pride Kristen na oder, in prav kul je videti, kako trije glasovi skupaj pojejo v ne-risani obliki! Slišati Kristen, kako poje 'Prosim, vem, da si notri ...', je danes prav tako srhljivo kot pred dvema letoma.Uživajte! Tukaj bomo potrpežljivo čakali Zamrznjeno .Izdelek, fuga, črna, sintetična guma, nogavica, TumblrTo vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.