Virusni par, ki se je razšel v komentarjih Instagrama Burger Kinga, je verjetno laženMorda ste opazili poročila, ki plavajo okoli par, ki se je razšel v komentarjih Instagrama Burger Kinga - vendar se izkaže, da je vse skupaj verjetno prevara.

Vse se je začelo s to nedolžno fotografijo, objavljeno na račun Burger King Instagram 11. januarja.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Uporabnik z imenom @ jordan_vonsmith86 je komentiral: 'Moja punca je včeraj zvečer vzela 20 minut časa, da je naročila v pogonu, tisti, ki so bili vredni tegaDrugi uporabnik, @shanlee_rose, je nadaljeval z: 'Umm oprostite @ jordan_vonsmith86 ??? Ne spomnim se, da bi šel sinoči ali kdaj všeč Burger Kingu, o kom govoriš?Drama, kajne ?! Nato so se njihovi prijatelji začeli oglašati s komentarji, kot sta 'F *** ing know it' in 'Rekel sem ti, da sem ga videl z dekletom pri prevarantu'Besedilo, barvitost, pisava, posnetek zaslona, ​​krog, številka, simbol, Instagram + Dana Tepper

Jordan se je branil: pravkar je 'dohiteval' @ kitcass01 - očitno gre Cassandra - in Shanlee se je morala 'ohladiti'. Toda Cassandra ni želela ničesar povezati s situacijo, ki je postajala iz minute v minuto bolj zapletena.

Rumena, Besedilo, Barvitost, Vrstica, Pisava, Posnetek zaslona, ​​Krog, Številka, Simbol, Instagram + Dana Tepper

Ko se je škandal razvil, je Shanlee prišla do zaključka. Končala je z Jordanijo. 'Upam, da so se mladi mlajši splačali. Tvoje sranje je zunaj, «je zapisala.

Besedilo, barvitost, roza, črta, magenta, vijolična, vijolična, sivka, krog, posnetek zaslona, Instagram + Dana Tepper

Zgodba se je najprej začela nadaljevati Drobnjak januarja in se v naslednjih nekaj tednih razširila na vsaj še pet drugih mest.Potem pa so se ljudje začeli spraševati ... je bila ta stvar sploh resnična?

Besedilo, barvitost, črta, pisava, krog, posnetek zaslona, ​​številka, simbol, Instagram

Ena oseba ga je celo imenovala 'super ponaredek' in poudarila, da bi lahko kdorkoli stal za domnevno prevaro, opravil bolj prepričljivo delo.

Besedilo, bela, slog, črta, pisava, črno-bela, Instagram

In ta teorija - pa naj se še tako sliši - dejansko preveri. Kot Novice BuzzFeed poudarja, da je Jordanov račun videti nekako ponarejen. Ima le 10 sledilcev.

Očala, Očala, Nega vida, Očala, Sončna očala, Besedilo, Pisava, Dodatki za očesna stekla, Krog, Ogledalo, Instagram

Shanlee ima samo 12 sledilcev, pri iskanju njene slike v profilu pa se prikažejo fotografije ženske z imenom Jewel Holland , Odkrit BuzzFeed.

Besedilo, obrv, izraz obraza, čeljust, pisava, logotip, krog, grafika, blagovna znamka, posnetek zaslona, Instagram

Zdi se, da tudi drugi 'prijatelji', označeni v oddelku za komentarje, uporabljajo ukradene fotografije.

Burger King zgodbe še ni komentiral.

Hannah Orenstein je pomočnica urednice funkcij na Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.