Vanessa Hudgens in Austin Butler se lahko soočita s časom zapora za Valentinovo gesta narobeVanessa Hudgens in Austin Butler sta se minuli konec tedna za Valentinovo odpravila na zabavno pohodniško potovanje v bližini nacionalnega gozda Coconino v Flagstaffu v Arizoni. Na podlagi Vanessinih Instagramovih slik od datuma se je par romantično zabaval ob vseh čudovitih znamenitostih. A kljub lepemu dnevu se zdaj zaradi tega soočajo z resnimi pravnimi težavami.

Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Torej, kako bi lahko romantičen pohod Vanaustin pristal v toliko težavah?Po E! Na spletu , Vanessa objavil sliko imen parov, vklesanih v skalo s srcem okrog njega na Instagramu, ki so jo oboževalci prijavili policiji, ker obstaja zvezni zakon, ki prepoveduje, da 'kdor koli poškoduje naravne površine ali premoženje ZDA'.Vanessa je sliko že izbrisala, a policija naj bi zadevo preučevala. Ker so del tekoče preiskave, zoper njih še ni bila vložena nobena obtožba, če pa bodo obtoženi Vanessa in Austin, bi jih po poročanju lahko čakala kazen v višini 5000 USD ali do šest mesecev zapora.Joj! Prepričani smo, da je to zadnjič, da bo Vanaustin svoja imena vklesal v karkoli.Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.