Tyler Posey se ni potrudil pri podelitvi nagrad People's Choice Awards Red Carpet in je bil videti še tako smešno vročObičajno zvezdniki pridejo na prireditve na rdečih preprogah, kot so nagrade People's Choice Awards, oblečene v svoja najljubša oblačila, od talnih oblek z norimi režami do oblek, tako ostrih, da bi vas lahko porezale.

Toda na podelitvi nagrad People's Choice Awards zvečer Tyler Posey ni čutil celotne obleke in se je odločil za povsem nasprotno pot: super priložnostno.Pojavil se je oblečen v navadno majico z dolgimi rokavi, modre kavbojke in nekaj ... delovnih čevljev.

Shawn Mendes Getty Images

Ležerno, ja. A tako oblečen kot Tyler je treba priznati: še vedno je videti vroče kot kdajkoli prej. 🙏Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.