Tyler Oakley spusti bombo o preteklem nasilnem odnosuVeč kot 7,5 milijona naročnikov na YouTube živi za pogosto nenavadne, vedno smešne videoposnetke Tylerja Oakleyja. Brez truda meša humor in srce in ga nikoli ne zabava. Medtem ko se je v preteklosti izogibal obravnavi težjih tem v svojih videoposnetkih, se je vse to v njegovem novem spremenilo Sedemnajst naslovnica in knjiga, Popivanje , oktobra letos. Od zdaj naprej Tyler deli z milijoni privržencev in oboževalcev nekaj težkih vprašanj, s katerimi se je ukvarjal v preteklih letih. Poleg boj proti prehranjevalni motnji , Tyler se odpira o nečem, o čemer še nikoli ni govoril - nasilnem romantičnem razmerju, ki se je zgodilo na fakulteti.

'Še eno težko stvar je napisati poglavje o enem od mojih nekdanjih fantov, ki govori o zlorabi ... Čeprav se je končalo le nekaj strani, sem pisal strani in strani in strani,' prizna Tyler. Toda ob koncu dneva nadaljuje: 'To si strani in strani in strani ne zasluži. Pomembno pa je deliti; o tem je pomembno govoriti. ' In Tyler o tem prej še ni govoril. 'Moja mama sploh ne ve ... tega nihče ne ve. Tako da je zame strašljivo. 'Očala, nega vida, ustnice, obraz, pričeska, brada, čelo, obrv, čeljust, pisava, Simon & Schuster

Ampak obstaja pomemben razlog, da se Tyler končno odpre, tako strašen kot zanj. „Veliko ljudi, ki berejo knjigo, bo mlajših. Zanje je dobro, če slišijo o teh stvareh in se ne obnašajo, kot da ne obstajajo ... To je knjiga, ki bi si jo želel ali rabil v srednji šoli. Torej, to je bilo zame pomembno, ko sem ga napisal. 'Toda stvari so za Tylerja v ljubezenskem oddelku prav danes breskevske. S hihitanjem potrdi, da hodi z nekom (!!!) in se želi nekoč poročiti. 'Idealen fant bi bil nekdo, ki je zagnan in strasten', pa tudi 'neumen in se ne boji biti neumen in neumen in videti kot idiot.'Tyler, ki ga navdihujejo nekateri njegovi priljubljeni pisatelji, kot sta David Seders in Amy Poehler, deli mešanico težkih in smešnih zgodb, saj je rekel: 'Želim, da ljudje bolje razumejo, kdo sem, ne glede na to, ali so že videli vsak video ali nič video posnetkov. ' In kolikor mu je bilo težko pisati o bolj resnih temah, smo mu hvaležni, da je to storil in je znal. ne. počakaj. prebrati! Je že oktober? Brb, grem prednaročilo ...Preberite še več o Tylerju v novi številki Sedemnajst, na stojnicah - lahko se naročite tudi na digitalno številko tukaj .

Nasmeh, Usta, Človeško telo, Izraz obraza, Objava, Revija, Plakat, Oglaševanje, Stegno, Rjavi lasje, Bella Howard / SedemnajstTo vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.