Izkazalo se je, da je Ashley Tisdale sama oblikovala nekaj najbolj ikoničnih videzov Sharpaya v 'srednješolskem muzikalu'Od prvega je minilo že skoraj 10 let (OMG - kaj ?!) Srednješolski muzikal izšel je film, toda Sharpay Evans je še vedno slogan za vse. Njena ljubezen do roza, perja in vsega bleščečega se nas je držala vsa ta leta in izkazalo se je, da je bila Ashley Tisdale glavni mož za nekaterimi ~ fab-you- preberite ~ izgleda.

'V filmih sem si izmislila nekaj [oblek] - vzela bi krilo in ga nosila kot cevno obleko, in postalo je glavna obleka, kar je tako noro,' je povedala PeopleStyle . 'Lik sem ustvaril ... skozi njena oblačila. Obleko sem nosila s hlačami spodaj in pasom in to je bil ta poseben trenutek v [ Srednješolski muzikal ]. Tako smešno je, kako se stvari, s katerimi se tako lepo zabavate, dejansko zgodijo in postanejo del kulturnega pojava; tako čudno je. '

Ashley pravi, da ji je bila tako všeč oblačila Sharpay, da jih je dejansko hranila! Kostume ima še vedno v omari doma.

'Imam [Sharpayjevo] celo prvo garderobo od prve [ Srednješolski muzikal ] film. Ker sem se iz nekega razloga ravno ukvarjal z oblačili, sem mislil, da bom spet nosil njena oblačila, česar nisem nikoli.

Ashley, če iščeš nekoga, ki bi mu ga podaril, veš, kje nas lahko najdeš!

Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in rezident Harry Potter nerd.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.