#TrumpIsComing je najnovejši virusni izziv, ki pometa internetČe je nedavno številke anket in šolski sprehodi so vse, kar je treba opraviti, mnogi mladi se ne počutijo tako dobro, ker je Donald Trump naslednji ameriški predsednik.

Zdaj nekateri študentje izražajo politično nezadovoljstvo z novim izzivom v družabnih medijih, ki bo ta teden postal viralen. Skupina kaskaderjev, imenovana #TrumpIsComing Challenge, zahteva, da ena oseba zavpije 'Trump prihaja!' Potem se vsi ostali prestrašijo in zaženejo.Izziv Trump je različica priljubljenega Andy's Coming Challenge, v katerem vsi nenadoma postanejo brez življenja in šepajo kot igrače v Svet igrač . In ne gre zamenjati z #MannequinChallenge in #UNameItChallenge, ki sta prav tako v trendu ta teden.Zdi se, da se je #TrumpIsComing začel že dan po volitvah, ko je 16-letna Emi Chavez iz Azla v Teksasu izzvala svoje prijatelje, naj dokažejo, kako se bodo odzvali na pojav Trumpa. Emi je nato video naložila na Twitter.Internet je takoj tekel z njim.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

#TrumpIsComingChallenge pic.twitter.com/1keEinQsDz

- Andyenígena (@Andyenigena) 17. november 2016
Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Ne morem se spoprijeti z BA😭😂, ki smo ga prižgali #TrumpIsComingChallenge #AnydsComingChallenge poglej kaj. BA se je začel🐍😂 pic.twitter.com/tUSivr1APu

- Hot Boi Kenny🦇 (@ Kenny_west360) 10. november 2016
Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

#TrumpIsComing NI VARNO V MOJEM DOMU OMG pic.twitter.com/nZ1bVrDTu3- Dee (@TypeinBettie) 18. november 2016
Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Čeprav je te vide smešno gledati, govorijo o globljem vprašanju: mladi so upravičeno zaskrbljeni za prihodnost.

'Vsi se bojijo tega, kar je Trump rekel o pošiljanju Mehičanov domov - in tudi vseh drugih rasističnih stvari,' Emi, ki je mehiško-ameriška, je za BBC povedala intervju o virusnem izzivu. 'Celotna ideja je bila, da bi se zabavali, a Trump je zelo strašljiv fant za otroke naše starosti. ... Tako smo samo razmišljali o tem, kako bi mu kar pobegnili, če bi prišel blizu. '

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.