Trans Teen, čigar vrstniki so protestirali proti njej v garderobi, se na najboljši način odzivajo na kritikeOd takrat je minilo le nekaj tednovLila Perrykolegi študentjeprotestno odšel iz šoleo njej v garderobi za dekleta, zdaj pa se maturant izreče proti svojim kritikom.

V intervjuju na Pogled , je pojasnila, da je njena izobrazba najpomembnejša, vendar se ji ne zdi treba ločevati od drugih deklet v šoli. Tker je prejela veliko jeze in celo smrtnih groženj, razen šolanja ni zamudilapretekli ponedeljek zaIntervju. 'To je moje izobraževanje. V srednji šoli sem samo iz enega razloga in jim ne bom dovolila, da me izrivajo ali mi jemljejo, «je dejala.In ko je eden od sovoditeljev Lila vprašal, zakaj bi moralo biti v redu, če bi uporabljala garderobo svojega spola, je imela najboljši odziv:'Trans ljudje se vidijo kot spol, ki ga prepoznajo kot ... V slačilnici tako ali tako nikoli ne vidiš nikogaršnjih' delov ', zato nihče v resnici ne ve, kaj imam tam spodaj, če jim ne povem.Sem deklica in mislim, da je čudno, če me odstranijo od vseh ostalih deklet. Zdi se mi nekako, tukaj so fantje, tukaj so dekleta, in ja, tukaj je Lila. To mi res ni všeč; Počutim se nekako ločeno. 'Lila je resnično navdihujoča. Spodaj si oglejte celoten intervju.

Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Sem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.