Ta 'Perfect' x 'Style' Mashup je nedvomen dokaz, da sta Taylor Swift in Harry Styles namenjena biti skupajKo je One Direction spustil 'Perfect', nismo mogli ne opaziti neverjetne podobnosti med njuno novo skladbo in skladbo Taylor Swift 'Style'. (Ne pozabite, da večina Swifties verjame, da Taylor piše 'Style' o svoji kratki zvezi s Harryjem Slogi , Ker duh . Preveč je trdnih referenc, da bi jih lahko prezrli.) Nato je imenovan Directioner Emily dražil a 30-sekundni delček prejšnjega tedna njene 'Perfect' x 'Style' mešanice na Twitterju in bili smo obsedeni.

Toda zdaj, ko je Emily izdala polno različico, smo več kot obsedeni - zaljubljeni smo. Prekrivajoča se besedila so že od samega začetka intenzivna, toda ko pesmi dosežejo svoje refrene, se sliši, kot da se Harry in Taylor dejansko pogovarjata o svoji zvezi!Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

'Če pa radi povzročate težave v hotelskih sobah,' zapelje Harry, ravno ko Taylor poje, 'v očeh imate videz sanjarjenja Jamesa Deana.' Nato Harry zdrsne v: 'In če vam je všeč skrivni mali sestanek,' v natančnem ritmu Taylor reče: 'In jaz imam to rdečo ustnico, klasično stvar, ki ti je všeč.'Možno je, da je Harry napisal 'Perfect' posebej, da posnema 'Style', ta mešanica pa le podkrepi to govorico.Podobnost je srhljiva, zaradi učinka pa si želimo, da bi Haylor še vedno bila stvar. Bili bi tudi mednarodni glasbeni par z romantično ljubezensko zgodbo. Samo malo hiperventiliramo glede tega, prisežemo. Zapomni si to? Vzdih.Harry Styles Taylor Swift Getty ImagesTo vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.