Ta '13 razlogov, zakaj 'je oboževalec sestavil seznam sprožilnih prizorov, da bi gledalcem pomagal, da se izognejo travmam13 razlogov, zakaj so ga oboževalci pohvalili zaradi ozaveščanja o nekaterih grozljivih stvareh, ki se vsak dan dogajajo srednješolcem.

Toda neomajna upodobitev spolnega nadlegovanja, ustrahovanja, depresije in samomora je prav tako požela nekaj kritik. Organizacija za duševno zdravje Headspace pravi, da je oddaja dejansko nevarna, ker lahko sproži ljudi, ki se v resničnem življenju ukvarjajo s težavami, ki se igrajo na zaslonu.Sprožilec je tisto, kar sproži spomin ali povratni spomin in nekoga prepelje nazaj v primer njegove prvotne travme. 13 razlogov, zakaj Grafični prikazi spolnih napadov in samomorov lahko sprožijo in hudo škodujejo opazovanju ljudi, ki so te stvari že doživljali v preteklosti.Iz tega razloga je en oboževalec sestavil obsežen seznam sprožilcev, ki se pojavijo v seriji, tako da so potencialni gledalci, ki jih zanima ogled, lahko pripravljeni na to, kar prihaja, ali pa se povsem izognejo prizorom.Preveri.Drugi oboževalec je zagotovil časovne žige in podrobne opise prizorov v zadnjih epizodah, ki se sprožijo.

Kolegi oboževalci, ki so našli nekaj epizod, ki so se sprožile za gledanje, resnično cenijo, da je ta seznam priročen.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Najlepša hvala! Zdaj sem prepričan, da ga sploh ne bi smel gledati. 😯- stan oder B stan Ⓥ🎗 (@Larrysuussee) 2. april 2017
Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Res sem vesel, da sem to slučajno videl. Če je tako grafičen, kot ste ga opisali, mislim, da ga v tem trenutku ne morem obvladati. Hvala vam.

- črna življenja zadeva (@ 7minutes_heaven) 5. april 2017

Vse skupaj je lepo videti 13 razlogov, zakaj oboževalci se poskušajo paziti drug na drugega, na kakršen koli način lahko.

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.