Ta virusni vid deklice, ki z majicami izziva 100 slojev, je pravzaprav grozljivKot večina internetnih izzivov se je tudi The 100 Layers Challenge začel kot nedolžna zabava z nalogami, kot je nanašanje 100 plasti temeljev ali 100 plasti poudarkov. Toda v iskanju naslednje najboljše virusne ideje se stvari začnejo nekoliko umakniti.

Ena deklica se je odločila, da bo poskusila obleči 100 majic za izziv, kar v teoriji zveni kot dobra ideja. Že ob misli, da vidim nekoga, ki je videti ves napihnjen v 100 plasteh majic, se hihitam.Ko pa je dekle dejansko uresničilo svojo idejo, so šle stvari grozno narobe.Čeprav je res izgledala smešno, ko so njene majhne ročice pokakale iz 100 plasti bombažne grafike Ts, je težava v tem, da nobene od njih ni mogla sneti. Njene roke so bile tako stisnjene, da ji ni uspelo potegniti nobene srajce čez glavo, povrhu pa je bila videti, kot da se pregreje. Kar se je začelo kot smešen izziv, se je očitno spremenilo v nočno moro.Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Glede na to, da je dekle na koncu objavilo video, se je verjetno sčasoma rešila vseh teh majic. Toda za zapisnik, glede na to človek, ki je nekoč slavno omagal zaradi vročine, potem ko je na letalu oblekel 12 slojev oblačil da bi se izognili plačilu dodatne prtljage, je to zagotovo ponovitev 100-slojevnega izziva, ki bi ga morali ne poskusite doma.Lekcija naučena.

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.