Ta najstnik je iznašel genialno rešitev za problem pošiljanja sporočil in vožnjeTi vem da je pošiljanje sporočil SMS in vožnja nevarna, vendar je izpuščanje navade pravzaprav precej težje kot vaš Driver's Ed. inštruktor (ali vaša mama) zveni. Saj ni tako, kot da bi se radi spustili v nevarnost, toda ko ste ravno sredi konvoja s prijateljem, je mamljivo, da v telefonu preverite, ali imate nova besedila.

Zahvaljujoč izumu 20-letnega izumitelja T.J. Evarts, držanje rok na volanu med vožnjo bo morda veliko lažje. Pred šestimi leti je spoznal, da je pošiljanje sporočil SMS in vožnja resen problem.'Začelo se je, ko so se moji prijatelji učili voziti in nekaj takšnega vedenja sem videl pri novih, neizkušenih voznikih in pomislil sem,' tam mora biti rešitev, 'je dejal MTV News .Ustvaril je PAMETNO Kolo , pokrov, ki zdrsne čez volan in s tem ugotovi, ali ima voznik obe roki na kolesu. Če s kolesa vzamete eno ali obe roki, vas to opozori z brenčanjem in utripajočimi lučmi.'Petsto tisoč ljudi se vsako leto poškoduje zaradi motene vožnje in vse, kar sem našel, so bile snemalne naprave ali tiste, ki vam povedo, kako hitro ste šli, ko ste zadeli to drevo,' T.J. rekel. „Voznike sem želel opozoriti na nevarne razmere prej zgodi se.'T.J. delal na SMARTWheel s svojimi dvema sestrama. Njuno trdo delo se je obrestovalo - po dveh letih so bili povabljeni, da nastopijo naprej Rezervoar za morske pse . Trenutno je T.J. predstavlja izdelek na sejmu zabavne elektronike v Las Vegasu. Sprejet je bil na vse fakultete, na katere se je prijavil, vendar se je odločil, da šolo odloži za polni delovni čas na SMARTWheel.

'Mislil sem, da je SMARTWheel tukaj z razlogom, zato moram iti ponj,' je dejal.

Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.