Ta Taylor Swift / Britney Spears Mashup bo znova obudila tvojo obsedenost 'Poglej, kaj si me naredila'Ne bojim se tega priznati Vsak dan sem se ukvarjal z 'Poglej, kaj si me naredil' odkar je izšel. Privlačen je! Res je privlačen. Toda seveda sem začel igrati malo manj pogosto, ko so dnevi odmikali. Navsezadnje sem moral dohiteti novi album Fifth Harmony in Disketi Jakea Paula , in v dnevu je toliko ur, da je primerno, da se namesto spanja zabavate ob glasbi.

AMPAK. Nato. Sinoči sem naletel na remiks (hvala, BuzzFeed ), ki zmeša Taylorjev 'LWYMMD' z uspešnico Britney Spears iz leta 2004 'Toxic' in od takrat dobesedno nisem mogel skrbeti za nič drugega. Ko sem prvič slišal, sem zadihal. Drugič sem načrtoval, kako bi napisal to točno objavo. Zataknilo se mi je v glavi, ko sem poskušal zaspati. Danes zjutraj sem ga zapenil na poti v službo.Dobil si moje neskladje. To je zakonito. Iz uvodnih opomb je Britney napisala svojo besedno zvezo: 'To je Britney, b * tch,' medtem ko se Taylor vrača: 'Ne kliči me tako!' - to je čisto pop popolnost.In zabavno dejstvo: 'Poglej, kaj si me naredil' in 'Toxic' je režiral legenda glasbenega videa Joseph Kahn!Citiranje Taya tukaj, ker zakaj ne: ne reci, da nisem, reci, da te nisem opozoril . To vam bo od zdaj naprej zataknjeno v glavi.Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Hannah Orenstein je pomočnica urednice funkcij na Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.