Ta majica je najbolj škodljiva, LOL odgovor zakonodajalcem iz Missourija, ki so želeli kodeks oblačenja za pripravnikeV začetku tega tedna so bili na udaru zakonodajalci zvezne države Missouri predlagajo, naj za boj proti spolnemu nadlegovanju zakonodajalcev do pripravnikov upoštevajo poseben kodeks oblačenja za pripravnike, ki jih imenujejo 'moteči dejavniki'.

Očitno je predlog povzročil nacionalno ogorčenje, saj so se pripravniki ne le držali istega poklicnega kodeksa oblačenja kot vsi drugi zaposleni, ampak se je zdelo tudi, da krivdo za spolno nadlegovanje izvoljenih uradnikov pripisuje dekletom, ki so jih spolno nadlegovali, kateri je onstran ni v redu.Zdaj eno proizvajalec majic z imenom Raygun je deležen velike pozornosti, ker je v odgovor na to prišel do najbolj neverjetne majice.Na majici, ki je velika in črna, so z velikimi belimi tiskanimi črkami napisane besede: 'To je moja ne želim spolne pozornosti srajce zakonodajalcev zvezne države Missouri'.Brez spolnega nadlegovanja Raygun preko Kansascity.com

Skupaj z novo majico je prišel super parodičen članek, ki se norčuje iz smešnega predloga in prikazuje, kako smešno je bilo v resnici.Odlični moški ... se jim je življenje žensk obrnilo na glavo, ker so se odločile, da bodo v službo nosile oblačila - oblačila, ki so morda pustila izpostavljene ključnice ali pokrovčke. Pričakujete, da bodo moški delali v teh razmerah?!?

Ti očetje, možje, kristjani - stebri skupnosti Missouri! - so prisiljeni gledati nepokrite gole golenice.

In v Ameriki vseh držav ... Uničujejo nam življenje s svojim nenehnim zapeljevanjem! Sprehod, pogovor z nami ali morda prijaznost. Podle čarovnice !!!

Če ženske, ki delajo v vladi, nočejo spolne pozornosti izvoljenih funkcionarjev, jo morajo zares črkovati. Brez takih pravil bo treba sprejeti bolj skrajne ukrepe: tako kot pričakovati, da izvoljeni uradniki in moški na splošno ne bodo ravnali kot ulizne kreteni.

Že samo branje njihovega opisa (in pogled na majico) pokaže, kako smešno je predlaganje, da se pripravniki še bolj prikrijejo, da bi odraslim moškim pomagali, da delujejo profesionalno, in daje idejo o posebnem kodeksu oblačenja za pripravnike celo predlagal toliko bolj neverjetno.

Hvala bogu, da se je skoraj takoj zmečkalo.[V / T: Vrvež

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.