Ta posnetek Justina Bieberja 'Love Yourself' in Eda Sheerana 'Photograph' vam bo polepšal danSkoraj univerzalna resnica je, da je novi album Justina Bieberja Namen je absolutni FIIIIIRE, z zadetki, kot sta 'Oprosti' in 'Kaj misliš?' ljubeznivost Justina povsem novemu občinstvu Belieberjev (kot odrasli moški, ki si ne morejo kaj, da ne bi končno priznali, da so oboževalci).

Toda presenetljivo izstopajoča pot se je začela Namen mora biti daleč 'Ljubi se'. Gre za pesem Justina, ki jo je napisal lirični genij Ed Sheeran, zato se seveda združita, da ustvarita glasbeno čarovnijo.En čudovit YouTuber, imenovan Dj Pyromania, se je odločil, da bo 'Love Yourself' zmešal še enega sentimentalnega hita Eda Sheerana, 'Photograph', in ko ga poslušate, vaša ušesa dobesedno ne bodo več enaka. Kot da bi bili ti dve pesmi namenjeni eni in nikoli več ne boste mogli poslušati ene ali druge, ne da bi se počutili popolnoma nepopolne.Oglejte si spodaj in se pripravite na jok dejanskih solz.Ta vsebina je uvožena iz YouTuba. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Vprašanje je, kdaj bosta Justin in Ed skupaj stopila na oder in naredila to kašo resnično? Počakali bomo ... nestrpno.Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.