Ta veseli videoposnetek najstnice z Downovim sindromom, ki bere njeno sprejemno pismo, je virusnoTrikratno si upam, da boste opazovali Mickeyja Namestnika, nedavno diplomanta srednje šole Franklin Community v Indianapolisu, kako se zaveda, da je bila sprejeta na kolidž in da se ne vlije v velik nasmeh, ki ustreza njenemu.

Mickey bo obiskal Franklin College v Indiani. Sodelovala bo v INSPIRE programski program, katerega namen je invalidom zagotoviti najboljšo priložnost za iskanje zaposlitve po šolanju.'Najbolj sem navdušen, da lahko izkusim življenje na fakulteti, ker nisem nikoli mislil, da bom kdaj zmogel,' je povedal Mickey IndyStar . 'In pridobivanje prijateljev na fakulteti.'Ta vsebina je uvožena od tretjih oseb. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Ko je video postajal viralen, so prihajala sporočila čestitk. Navijaška skupina Colts (kjer je Mickey mlajša navijačica) je celo posnela slavnostni video v Mickeyjevo čast.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Čestitke enemu izmed naših mlajših navijačic @mickey_deputa o njenem sprejemu v @FranklinCollege ! #ForTheShoe 💙🎓 pic.twitter.com/CpfV1uecVV- Colts Cheerleaders (@ColtsCheer) 21. maj 2016

Danes je zadnji dan Mickeyjeve srednješolske kariere, je na Twitterju povedala njena mama. Čestitke za ves trud, Mickey!

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Zadnji dan srednje šole za to damo !! @mickey_deputa https://t.co/il9xcP8qBk pic.twitter.com/yO3J8B3Hpb

- jennydep (@jennydep) 24. maj 2016
To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.