LGBT pasica te srednje šole povzroča polemike po streljanju v OrlanduNa srednji šoli v New Jerseyju je v ponedeljek visel transparent z napisom 'TOO GAY', ki je sprožil polemike po streljanju v Orlandu, ki je konec tedna terjalo 49 življenj.

John Bell, drugi letnik srednje šole Columbia v Maplewoodu v New Jerseyju, je napis napisal v nekaj mesecih kot del projekta za svoj tečaj umetnostne zgodovine AP.'V družbi lahko veliko naravnih ljudi na njih gleda kot na' preveč geje 'ali preveč razkošne,' je pojasnil John. NBC 4 New York . 'In ko smo odprti glede svoje gejevske pripadnosti, nas dojemajo kot' preveč homoseksualne? 'Pojasnil je, da je transparent namenjen postavljanju vprašanj, ne dajanju izjave in ni povezan z množičnim streljanjem v nedeljo.V pismo, poslano sošolcem je ponudil: 'Kot umetnik v bistvu izzivam, kako lahko ljudje gledajo na homoseksualce, in tudi praznujem mesec ponosa ... V luči streljanja v Orlandu je zastava tu, da nas spomni na delo, ki ga moramo opraviti in za praznovanje LGBT oseb. 'Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Pasica njegovih sošolcev ni splošno všeč.

Študentka Bianca Bristol je za NBC 4 v New Yorku povedala, da se boji, da bi bila zaradi srednjeveške šole Columbia tarča tarče homofobičnih zločinov iz sovraštva, kakršen je bil v Orlandu.

Toda še en študent je projekt podprl in rekel: 'Mislim, da kaže, kako Columbia vodi v ospredju naše generacije.' Tretji študent je prapor pohvalil kot znak raznolikosti Kolumbije.'Res sem bila ponosna, ko sem slišala, kaj je hotel početi pred tedni ali trenutki, kadar koli je bil prvič predlagan, in mislim, da se je izšlo lepo,' je povedala ravnateljica Elizabeth Aaron Novice FiOS 1 . 'Mislim, da odziv zelo govori o tem, da je to tisto, za kar nas zelo skrbi, saj smo vsi na varnem, vsi ljubljeni in vsi varni.'

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.