Ta maturantka je bila na dan pižame oblečena v obleko, čeprav je njena obleka ustrezala kodeksu oblačenjaArm, Soba, Fotografija, Noga, Selfie, Kopalnica, Duncan Cobb

V ponedeljek je bil dan pižame na srednji šoli Carla Alberta v Midwest Cityju v Oklahomi, zato je maturant Duncan Cobb v šolo oblekel obleko, ki jo pogosto nosi v posteljo: moško majico XXXL in hlače pižame.

Učitelj ji je rekel, da se ji 'zadnjica druži', nato pa so jo poklicali v ravnateljevo pisarno, kjer so ji rekli, naj si sname kratke hlače ali se preobleče. Povedali so ji, da je njeno vedenje 'pod mikroskopom', ker je njen oče nadzornik šolskega okrožja.'Slišal sem, da ima šola strogo oblačenje in da bom do nje strpen, da ne bom dobil nobene napake. Toda moja obleka dobesedno ni kršila kodeksa oblačenja, «je povedala ljubica .Kodeks oblačenja njene šole zahteva, da so kratke hlače dolge do konice prsta, kar so.Noga, Oblačila, Človeška noga, Bela, Stegno, Moda, Rame, Skupni, Kolena, Obutev, Duncan Cobb

'Moja obleka ni kršila pravil, ni bila neprimerna, nikogar ni motila,' je pojasnil Duncan ljubicaNamesto da bi se sama lotila vprašanja, je ustvarila a peticija revidirati kodeks oblačenja šole.

Politika šolskega oblačenja, ki temelji na prepričanju, da količina kože, ki jo študent pokaže, posega v njihove lastne sposobnosti in sposobnost učenja vrstnikov ni škodljiva samo za študentke, temveč tudi za dijake, ki jim pogosto očitajo ne more se osredotočiti, ko se pri pouku kaže rama samice. Tako moški kot ženske hodijo v šolo, da bi se učili, in so to popolnoma sposobni, ne glede na to, kakšen je nasprotni spol tisti dan.

Da bodo zadeve težje, je bil Duncanov osmi dan v svoji novi šoli. Medtem ko so se njeni novi sošolci že v preteklosti pritoževali nad kodeksom oblačenja, pa vsi ne mislijo, da ima Duncan pravico, da o tej temi spregovori tako kmalu.

'Pravijo, da nimam pravice povedati ničesar, ker nisem bil tukaj tako dolgo kot kdorkoli drug, da moram, ker sem nov,' zaslužiti svoje mesto ',' je dejal Duncan. 'Ena deklica želi, da me izpustijo iz programa vodenja - meni, da nisem dovolj dober vodja, ker ne upoštevam pravil.'Ravnatelj naj bi Duncanu dejal, da politike za letos ni mogoče spremeniti, vendar bo koda oblačenja 'morda ponovno preučena naslednje leto'.

Duncan je napisal pesem o situaciji in to je nekako najbolj kul stvar, ki jo boste poslušali ves dan.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

To pesem sem napisal in @ grumpykat42 jo uglasbil, da mi je pomagal razkriti moje sporočilo o dresscode. Pls mi pomagajte, da postane virusno !!! pic.twitter.com/xa7Hbx7EX4

- duncan (@duncanccobb) 31. avgusta 2017

Hannah Orenstein je pomočnica urednice funkcij na Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.