Ta srednješolski nogometaš je bil aretiran zaradi utripanja penisa v letniku svoje ekipe PicDevetnajstletnega dijaka srednje šole Red Mountain v mesi v Arizoni so aretirali in obtožili kaznivega dejanja, potem ko je na fotografiji letnika svoje nogometne reprezentance potegnil neprimerno potegavščino.

Študent Hunter Osborn je svoj penis razkril na ekipni sliki, ki je bila na koncu razposlana 3.400 ljudem v nogometnem programu moštva in natisnjena v šolskem letopisu (očitno je potegavščina letopisu ostala neopažena).Glede na poročilo KPHO / KTVK , je študent potegnil nepremišljeno potegavščino izpostavljanja vrha penisa čez pas svoje nogometne uniforme, medtem ko je fotografija nastajala, potem ko si je soigralec to upal.

Po prijavi policiji o njegovih dejanjih so študenta aretirali in obtožili 69 obtožb nedostojne izpostavljenosti glede na bližino njegovih soigralcev na sliki. Obtožili so ga tudi ene točke, da je mladoletnikom dobavil škodljive predmete, kar je kaznivo dejanje.Število obtožb pa se lahko spremeni. 'Še vedno poteka preiskava,' Det. Po poročanju KPHO / KTVK je dejal Steve Berry iz policijske uprave Mesa. 'Število obtožb se lahko poveča ali zmanjša, odvisno od nadaljevanja preiskave.'Osborn je bil od takrat izpuščen po namestitvi elektronskega monitorja. Po sodni dokumentaciji se je zdaj zaradi potegavščine 'gnusil' nase.

Čeprav mnogi Osbornovi sošolci priznajo, da je naredil veliko napako, se jim zdijo obtožbe, s katerimi se soočajo sošolci, prestroge. 'Naredil je neumno napako,' Zach Anthony, starejši, je povedal KPHO / KTVK . 'Toda mislim, da mu tega ne bi smeli zaračunavati tako močno.'

Brooke Bodrero, drugošolka, je odmevala to mnenje. 'To bo nekaj, kar bo v njegovem zapisu do konca življenja,' je dejal Bodrero. 'Posledice so nekoliko ostre.'Njegovi sošolci so celo začeli peticija na Change.org da se obtožbe proti Osbornu odpravijo.

Osborn verjetno ni razmišljal o glavnih posledicah, ki bi jih imela ta potegavščina, toda celotna situacija je pomemben opomnik, da se izpostavljati ni šala, četudi se takrat zdi neškodljivo.

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne skrivam v povsem neproduktivnem prepihu Netflixa ali Tumblrju, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.