To dekle so aretirali, potem ko je na Snapchat objavila videoposnetek, kako je naredila grožnjo v srednji šoliŠestnajstletnik iz New Yorka je v petek Snapchatu objavil grozljivo grožnjo z bombo.

»Med pogovorom opazujem šolo. Vsakega otroka spravite ven do 12:25 ali bom bombardiral izhode 9 ali 10. Hvala, «je dejala Taylor Cioffi, dijakinja srednje šole Susan E. Wagner na Staten Islandu.Na srečo je nekdo videl video in takoj opozoril lokalno policijo. Stotine študentov so evakuirali v dežju, ko je policija prišla na kraj.Taylorja so identificirali, aretirali in mu dali množica obtožb : izvajanje teroristične grožnje in prvostopenjsko lažno poročanje o incidentu, obe kaznivi dejanji, in zaostreno nadlegovanje druge stopnje, prekršek, po navedbah vršilca ​​dolžnosti okrožnega državnega tožilca Daniela MasterjaPo nenavadnem naključju je bila ista gimnazija maja tarča štirih groženj z bombami. Policija aretiran petnajstletni deček, za katerega verjame, da stoji za prvimi tremi grožnjami.Prejšnji mesec je dekle iz Kolorada preprečilo šolsko streljanje potem ko je opazil strašljivo grožnjo na Snapchatu.

Če opazite moteče grožnje na Snapchatu, takoj pokličite 911.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.