Ta spolno nevtralna najstnica govori, potem ko so jo na Twitterju ustrahovali zaradi uporabe kopalnice za fanteTa vsebina je uvožena od tretjih oseb. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Elliot Cope, 15, je študent srednje šole Timber Creek v Fort Worthu v Teksasu, ki se opredeli kot ne binarni transspol.

V sredo je Elliot obiskal eno od fantovskih kopalnic, da bi si umil roke. Nekdo jih je poslikal ob umivalniku in ga tvitnil. Fotografija je hitro nabrala več retvitov z zlonamernimi napisi, med drugim: 'Sprehod v fantovsko stranišče in ...' in 'Gospa, ste se izgubili?''Ljudje so govorili transfobične reči in na splošno je bilo grozljivo,' je povedal Elliot LISICA 4 .Ko je fotografija začela krožiti po spletu, so Elliota poklicali v ravnateljevo pisarno in mu rekli, naj ne uporablja fantovske kopalnice. Vendar je bila ena srebrna podloga: več študentov je Elliotu pisalo s pozitivnimi komentarji, ki potrjujejo njihovo podporo spolno nevtralni kopalnici v kampusu.Skrbniki so Elliotu v preteklosti dovolili uporabo spolno nevtralne fakultetne kopalnice, vendar je Elliot za FOX 4 povedal, da so v šoli zaradi uporabe še vedno imeli težave.Uradniki Timber Creeka ne morejo javno komentirati, ali bo študent, ki je fotografiral, naletel na posledice.

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.