Ta letak pravi, da dekleta, ki se oblečejo v 'ljubko', povzročajo, da se njihovi bodoči možje 'ničesar ne naučijo' in 'so premalo zaposleni'To je skoraj preveč šokantno, da bi bilo resnično: letak je odložil v knjižnici na srednji šoli Desert Ridge v Mesi v Arizoni za pomanjkanje poklicne uspešnosti in finančnih možnosti svojih prihodnjih mož obtožuje študentke, ki se oblačijo 'precej ljubko'. Resno.

Na plakatu piše: 'Torej mislite, da pridete v šolo videti precej luštno, toda fantje vidijo meso in moteče, 'poleg risanke upodobljenih deklet, oblečenih v oprijeta oblačila in kratka krila ter volka, ki si liže ustnice.'Potem pa vseeno končaš z enim od njih, ker je mislil, da si videti VROČE! In potem konča kot zaposlen, ker se v šoli ni ničesar naučil, tako da ga lahko preživiš ... za vedno ... «nadaljuje plakat, ki prikazuje nenavadno oblečenega moškega in žensko v stresu.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

To v moji šoli in moja knjižničarka trdi, da sem edina zaradi tega užaljena ?? RESNO? #DRHSfeminizem #Feminizem pic.twitter.com/LIj6JfK1U1- Alissa🌼 (@ aleessa118) 27. april 2016

Ena ogorčena študentka, Alissa Adams (18), je dodala vrstico komentarjev: 'Torej so krive dekleta, kajne? #feminism 'Ko je na knjižničarja opozorila žaljiv letak, je knjižničarka vprašanje zavrnila.

'Pravzaprav je zložila odsek, ki sem ga napisala, in ga spenjala nazaj,' je povedala Alissa ABC 15 .

Tiskovni predstavnik šole je za ABC 15 povedal, da ne vedo, kdo je izdelal letak, ampak bila je odstranjena takoj, ko so bili skrbniki opozorjeni na njen obstoj . Ravnatelj se je o incidentu pogovoril s knjižničarko.Smešno.

To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.