Ta A Capella Pop Medley o kulturi povezovanja je kot 'Glee' IRL (morda bolje)Glee naučil nas je, da je najbolje, da skozi svoja čustva delaš s pomočjo pesmi, lekcija noro nadarjene skupine a capella XIV ure očitno vzela k srcu. Ustvarili so mešanico pesmi, ki vzbujajo zmeden, frustrirajoč in pogosto seksističen način, kako so odnosi in povezave pogosto prikazani v pop glasbi. Ne samo, da je sporočilo briljantno, tudi glasbeni video je izjemno kakovosten, njihov vokal pa vas bo resnično razstrelil.

XIV Hours, a capella skupina z akademije Durham v Durhamu v Severni Karolini je združila uspešnice Rihanne, Sama Smitha, Britney Spears, Ariane Grande, Lady Gage, Taylor Swift, Marine in Diamonds in še več za ustvarjanje 'Izgubljeni v igri: glasbena zgodba o odnosih, seksu in politiki spolov.' Rezultat je dih jemajoče delo sodobne umetnosti.Act One v osupljivem glasbenem videu (spodaj) poudarja, kako neprijetna so lahko besedila nekaterih klubskih himn. Ko na primer moški prepeva »zamegljene črte«, fant priide k deklici in zapoje: »Vem, da to želite.« Pravi ne, on pa spet zapoje, ona pa odgovori: 'Ne pomeni ne.' Drugi zakon sledi paru, ki ima težave s sporočanjem, kako se v resnici počuti. Po tretjem dejanju se vsi študentje spopadajo z neurejenimi, zapletenimi posledicami svojih odnosov in se obljubljajo, da se bodo skupaj podpirali.

XIV Hours upa, da bo sprožil razpravo o sporočilih, ki jih dobimo o odnosih s pop glasbo.'Želeli smo poslati pomembno sporočilo in spodbuditi pogovor na širši ravni o pričakovanjih do odnosov in mešana sporočila, ki jih najstniki krmarijo skozi glasbo, ki jo poslušajo vsak dan,' je skupina zapisala v pesmi Vimeo strani.Video je čudovit. Tako kot Glee Vlekli so vas za srce in se z močjo pesmi resnično počutili za Rachel in Finna ter Kurta in Blainea, XIV Hours bo storil enako.

Ta vsebina je uvožena od tretjih oseb. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.