Ta aplikacija je neprijeten način, da ugotovite, ali vam je vaša simpatija všečNajbolj nervozen del zaljubljenosti se sprašuje, ali ste svoji zaljubljenosti všeč. Že v prvem razredu ste si morda zdrznili opombo z napisom: 'Ali sem ti všeč? Označite eno, 's polji za' da 'in' ne '. Toda v teh letih ste že zrasli, tehnologija pa tudi. Zdaj, zahvaljujoč novi aplikaciji, imenovani Kiss, obstaja visokotehnološki, neprijeten način, da ugotovite, ali se tudi vaša simpatija počuti enako.

Kiss vam omogoča, da skupaj z vprašanjem pošljete sporočilo (imenovano 'poljub'). Izbirate lahko med možnostmi, kot je »Ali sem vam všeč?« in 'Bi šla z mano na zmenek?' ali vnesite svoje vprašanje po meri. FYI: če želite nekomu poslati poljub, morate imeti njegovo telefonsko številko.Tukaj je tisto, kar je genialno: vaša simpatija ne bo nujno vedela, da ste vi poslali poljub. Aplikacija omogoča dodajanje najmanj treh drugih oseb kot vab.Vaša simpatija bo prejela besedilno sporočilo, ki jih bo opozorilo, da mu je nekdo poslal poljub. Ko prenesejo aplikacijo, lahko odgovorijo na vprašanje za vas in vaše mamce, ne da bi vedeli, kdo je resnično poslal poljub. (Vabitelji ne prejmejo nobenega sporočila.)Aplikacijo sem preizkusil tako, da sem ji poslal poljub in vprašanje: 'Ali sem ti všeč?' moji prijateljici Liz, urednici mode in lepote Seventeen.com. Ko je prenesla aplikacijo, je videla naslednje možnosti:Besedilo, Rdeča, Srce, Vzorec, Pisava, Organ, Karmin, Ljubezen, Magenta, Maroon, Poljub

Izbrala je 'Da!' (ali vsaj tako trdi ... hahaha), a očitno je aplikacija izpadla. Zaslon ji je zmrznil in ko je šla povleči »Da«, mi je aplikacija končala in poslala obvestilo z napisom »Ne, hvala!« Prejel sem obvestilo, v katerem je razloženo, da me Liz ne zanima (spodaj, levo). Womp maternica. Če se ne bi samo šalil, bi bil pravzaprav zbegan. In če Liz res naredil tako kot jaz, bi tudi življenje postalo v glavnem nerodno. Če pa bi aplikacija delovala pravilno, bi od Liz dobila 'poljub'. Luštno, kajne?

Ko sem preklopil na zavihek 'Jaz', sem videl statistiko: koliko poljubov sem poslal (spodaj, sredina) in razčlenitev mojih odgovorov (spodaj, desno).

Besedilo, barvitost, pisava, krog, posnetek zaslona, ​​simbol, diagram, številka, grafika, večpredstavnost, Poljub

Aplikacijo je razvil Samuel Lurye, 17-letni starejši iz Lincoln Parka v Illinoisu. Aplikacijo je zagnal na Valentinovo letos po tem zbrati 140.000 dolarjev od prijateljev in družine, da njegovo vizijo spremeni v resničnost.'Prizadevamo si, da bi romantiko starih šol vrnili k zmenkom,' je dejal DNA Info . 'Ljudem skušamo dati zaupanje.'

Torej, aplikacija je včasih morda malce napačna ... ampak to je res dobra ideja. In za to si zasluži 'poljub'!

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.