To neverjetno spletno mesto vam pomaga najti gola oblačila in dodatke, ki se dejansko ujemajo z vašim tonom kože'Gole' pete, obleke in torbe lahko najdete v kateri koli trgovini, običajno pa so le v bež barvi - kar nekaterim ustreza, izključuje pa vse druge odtenke kože. Končno modne znamke spoznajo, da ena sama gola barva preprosto ne deluje vsem in Moja Pielle vodi gibanje.

Inovativno novo spletno mesto vam pomaga najti čevlje, oblačila, spodnje perilo in dodatke, ki se dejansko ujemajo z vašo edinstveno barvo kože. Pravkar izberete enega od šestih odtenkov kože, ki je najbolj primeren za vas, od tam pa spletno mesto potegne izdelke različnih blagovnih znamk, ki jih je mogoče kupiti, v vaši 'res goli' barvi. Nekako kot Google, vendar za gola oblačila.Rjava, Besedilo, Oranžna, Barvitost, Breskev, Pisava, Rjava, Krog, Krogla, Grafika, miapiellealpha.com

Atima Lui in Nancy Madrid, dve študentki Harvard Business School, sta znamko ustvarila, ker sta se naveličala 'velikih modnih znamk, ki poskušajo [vse ženske] združiti v en odtenek kože,' so povedali za Seventeen.com. „Kot dve ženski iz mehiške in sudanske dediščine se pogosto počutimo, kot da ne izpolnjujemo standardov lepote v tej državi ... Ženske imamo široko paleto tonov kože in vse si zaslužimo izdelke, ki ustrezajo našemu edinstvenemu odtenku. 'Cene na spletnem mestu se gibljejo od 6 dolarjev do vseh sandalov in so v šestih različnih tonih.Sledite @Seventeen na Instagramu!Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in prebivalec Harryja Potterja.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.