Obleka te petletnice se je zdela preveč neprimerna za vrtec in odziv njenega očeta je POPOLENRoka, stol, oblačila za dojenčke in malčke, malčki, sladica, stožec, slaščice, Twitter.com/jefrouner

Ko je oče Houstona Jef Rouner svojo petletno hčerko poslal v šolo v prikupni obleki, ni pričakoval, da jo bo pobral in videl, kako nosi majico čez, s kavbojkami spodaj. Razen, če se morda ne zebe?

Ne, ne hladno. Po navedbah šole naj bi kršila kodeks oblačenja, ker so se kazala ramena. (Spet je pet .) Za kavbojke dobesedno ni bilo razloga, saj je bila oblečena v obleko.Ko jo je odpeljal na sladoled, da jo razveseli, Jef (ki je slučajno pisatelj) napisal epski odziv na spletu z naslovom 'Očitno nemoralna ramena moje petletne hčerke.' Preberite nekaj najbolj pomembnih delov:Ste se kdaj ustavili in pomislili, kako čuden je v resnici šolski kodeks oblačenja? Šel sem in si ogledal tisto za šolski okoliš moje hčere in neverjetno je, kako težko se trudi, da ne bi rekel, kaj v resnici pomeni. Na tem seznamu dobesedno ni nobenih smernic za moške. Mislim, da bi lahko prepovedi izpostavljanja prsnega koša ali trupa hipotetično veljale za dečke, le da ne. Pravzaprav ne. Ne prodajajo fantovskih oblačil, ki to počnejo. Fantom se ne prodaja ničesar, kar bi bilo tako ali drugače primerljivo s krilom ali sončno obleko. V bistvu obstaja šolski kodeks oblačenja, ki dekletom preprečuje, da bi razstavljale preveč svojega telesa iz razlogov.Nadaljuje, kako je njegova hči obleko oblekla v cerkev brez drugega pogleda in da je v teksaški vročini lahko in udobno. Kaj pa ga v resnici najbolj moti? Da ni bilo razloga, da bi njegova hči pod obleko nosila kavbojke, ker njena dolga obleka ni kršila nobenega pravila oblačenja.Veste, kaj v resnici peče moj sir? To ni niti srajca, zaradi katere so jo oblekli čez vrh, spodnje hlače, zaradi katerih jo je oblekla. To je celovečerna obleka, ki jo mora držati, da se ne zmoči v nepokošeni travi. Spodaj je imela tudi majhen komplet kratkih hlač, ker je bil dan v telovadnici. A ker je zgornji del njene obleke očitno izpostavil nemoralno grešnost golih ramen, je morala natakniti tudi kavbojke, čeprav so ji noge v okviru kazni ostale popolnoma pokrite.

Torej, če ima šola ta strog kodeks oblačenja za dekleta, zakaj ga ni za dečke?

'Da ne bo pomote; vsak šolski kodeks oblačenja, ki ni določena uniforma, je namenjen samo policijskim nadzorom deklet in deklet, «piše ​​Jef.Prepričani smo, da bo ta punčka v redu, saj ima čudovitega očeta, ki ima popolnoma hrbet.

Sorodno: Študenti junaki protestirajo zaradi nepoštenih standardov oblačenja za dekleta in dečke

V / T: Rafinerija29.com

Sem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.