To 19-letno dekle je ustvarilo seznam predvajanja Spotify, da bi se razšlo s fantomPrekinitve nikoli niso enostavne, toda en študent je našel smešno ustvarjalen način, kako raztrgati pasivne vezi. Kirsten Titus (19) in Wyatt Hall (20) sta začela hoditi po srečanju prek skupnih prijateljev na univerzi Brigham Young. Toda ko je ugotovila, da bi jim bilo bolje, da bi bila prijatelja, je prek Spotifyja resno prekinila z njim.

'Z Wyattom sva imela trapast in lahkoten odnos,' je Kirsten povedala za Seventeen.com. 'Šli smo na veliko smešnih in ustvarjalnih zmenkov. Kot, v Ikei smo skrili polpete in na gori posadili kaktus. Mislim, da sva se oba začela počutiti, kot da sva bolje kot prijatelja, zato sem mislila, da je to najbolje izraziti na zabaven in ustvarjalen način, ki odraža takšen odnos, kot sva ga imela. 'V ponedeljek zvečer je Kirsten poslala Wyatt ta seznam predvajanja Spotify.

Besedilo, pisava, posnetek zaslona, ​​tehnologija, Kirsten Titus

Oglejte si naslove pesmi:Ali ti ...Še vedno

Hočem

Poljubi meKer

Jaz sem

Nekako Lovin

Nekdo drug

Ampak

Še vedno smo lahko prijatelji

Ste dobili sporočilo? Ja.

Kirstenova 14-letna sestra Erika je na njihovem skupnem računu opazila seznam predvajanja in ga objavila v Twitterju (kar je resnično javna služba, ker je to neverjetno).

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Moja sestra je šla na par zmenkov s tipom po imenu Wyatt, vendar ji je všeč nekdo drug, zato mu je naredila seznam predvajanja Spotify in ... pic.twitter.com/kJmgrUBwqb

- e (erikanalani) 4. april 2017

A Kirsten z Erikinim tvitom ni bila preveč zadovoljna.

'Sprva sem sestri poslala sporočilo in jo prosila, naj tvit izbriše, ker sem bil rekel:' Stari, naši obrazi so! Wyatt me bo ubil! ' Kirsten je povedala za Seventeen.com.

Wyatt je Eriki poslal drzen tvit z lastnim seznamom predvajanja, namenjenim Kirsten. Njegova je kratka, a ne tako sladka.

Vendar se je na koncu vse izkazalo v redu. Wyatt je povedal Kirsten, da je tvit v redu.

'Ko sem prvič dobil seznam predvajanja, mi ga je poslala prek Snapchata, kar je bilo čudno, nato pa sem videl seznam predvajanja in se takoj začel smejati,' je povedal za Seventeen.com.

Ko se je zgodba razširila na Twitterju, je oboževalec Wyatt poslal svoj seznam predvajanja. Vključila je skladbe z naslovi, vključno z 'Ti si ljubka' in 'Naj te ljubim'.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Naredil si enega 💕💕💕💕💕💕💕 pic.twitter.com/n971gBWTbk

- ᴡ ᴇ ɴ ᴅ ʏ ♡ ︎ (@xzsdpc) 10. april 2017

Na koncu se vse vrne v normalno stanje.

'Ni razburjen in misli, da je vse skupaj smešno,' je dejala Kirsten za Seventeen.com. 'In z Wyattom sva še vedno prijatelja! Družimo se, odkar sem mu poslal seznam predvajanja in sem ga celo videl ravno včeraj. '

Ne izvijajte se - Wyatt res ni razburjen. 'Zdi se mi, da je Kirsten veliko lepša, kot jo ljudje obravnavajo,' je dejal. 'To je delala samo zato, da je bilo smešno. Zdelo se mi je smešno, zato ne škodi, ne naredi napake! '

Hannah Orenstein je pomočnica urednice funkcij na Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !

To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.