Ta 18-letnica je deklici dala stara oblačila, da mu je nehala krasti puloverjeZakaj najboljša oblačila na svetu niso nikoli svoja? Seveda, lahko kupite srčkan jopico, vendar nikoli ne bo tako otroško mehka ali tako popolna, kot pulover, ki mu jo ukradete. Pravzaprav so pomembne druge kraje puloverjev (kot jih zdaj poimenujem) lani jeseni postale takšna epidemija, da fantje so bili prisiljeni ukrasti puloverjem svojih deklet in objavljajo fotografije, na katerih nosijo ugrabljene puloverje.

Pomembne druge kraje puloverjev še vedno vztrajajo in vplivajo na sicer trdno zvezo med Ramoni Overton (19) in njenim fantom Desmondom Youngom (18). Par iz Michigana je našel kreativno rešitev, o kateri je Ramoni tvitnil prejšnji teden.Desmond je svojemu dekletu dal vrečko oblačil, ki jih ne nosi več. Zdaj se lahko Ramoni obleče v te kose, namesto da bi oblekel oblačila iz svoje trenutne garderobe.Ena oseba je ugotovila, da ta rešitev ni popolna - stara oblačila Desmonda res ne bodo več dišala po njem, in to je nekako najboljše.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Potem pa ne bi več dišal po njem !! in to je najboljši del- iran (@iran_iit) 15. maj 2017

Povedala je Novice BuzzFeed da je bila torba dana posebej zato, da me 'ustavi, da ne vzamem trenutnih - vedel je, da bom z vsem zadovoljen.'

Toda nekdo drug je tudi to našel genialno pot.

Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Ukradite tudi njegovo dekle iz Kölna, za katero veste, da jo želite- john witherspoon (@sirrahaicila) 16. maj 2017

Čeprav bodimo resnični. 'Vedno mu bom ukradel oblačila,' je rekel Ramoni.

Hannah Orenstein je pomočnica urednice funkcij na Seventeen.com. Sledite ji naprej Twitter in Instagram !

To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.