[AŽURIRANO] Tess Holliday slams Facebook stran, ki ureja modele večje velikosti, da jih naredi bolj suhePosodobitev 21. 8. 17:00: Zdi se, da je šlo za reklamni trik. Ogromen trik, vendar trik zloglasne skupnosti oglasnih desk 4chan. Cosmopolitan.com poroča, da je mogoče slediti nazaj tam 'politično nekorektnim' odborom ; logotip 'Operation Harpoon' se ujema z uradnim logotipom 4chan. Poleg tega so že se hvali o tem, kako je ta 'potegavščina' prišla do 'novic', in dodal, 'poskrbite tudi za kitove solze na FB.' Uf. Oni so najslabši.

Facebook stran 'Project Harpoon' je danes ogrožena, ker uporablja precej Photoshop. Uporabnik vzame že tako lepe ženske v velikosti in jih skrči v nerealna razmerja. Zakaj? Za vrednost šoka? Nihče ne ve, vendar uporabnik na svojih objavah prosi za 'nobenega sovražnega govora' ali 'sramotenje', poroča E! Novice . Torej, ta oseba noče, da bi jo ljudje poklicali na glavno sramotenje telesa, ki ga počnejo? Uf. Uf. Uf.Ta uporabnik kliče vsakogar, ki kritizira njihovo urejanje, in jih imenuje 'suho sramotenje', ki popolnoma zgreši smisel in ne prizna, da spletno mesto promovira svojo lastno obliko sramotenja telesa.Roka, noga, usta, rame, človeška noga, prsni koš, sklep, pas, slog, stegno, Facebook.com/Project Harpoon

Vse te ženske so bile za začetek lepe! Vemo, da zdravo presega velikost.Oblačila, obleka, rokav, rame, tekstil, obleka, svečana oblačila, tla, slog, moda, Facebook.com/Project Harpoon

Badassova manekenka Tess Holliday, katere slika je bila na spletnem mestu predstavljena brez njenega dovoljenja, poziva k bojkotu strani. Povedala je E! Novice: 'Strašno je, da ta [Facebook stran] uporablja mojo sliko brez dovoljenja za promocijo. Tovrstna uspešnica je ravno taka, da sem začel #effyourbeautystandards. Svoje privržence prosim za bojkot te [strani] in vseh podobnih. Ljubiti se je najmočnejše sporočilo, za katerim moramo vsi stati. 'Tudi sami ne bi mogli reči bolje.

Sem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com.To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.