Tess Holliday prikliče modele večje velikosti, ki želijo opustiti plus, vendar obdržijo plačoZ močnim gibanjem #DropthePlus se vedno več blagovnih znamk izogiba oznaki 'plus size' za samo podaljšano dimenzioniranje, tako da dekleta vseh velikosti kupujejo enaka oblačila v istem oddelku. Modeli si prizadevajo, da bi se znebili tudi oznake plus, ampak želijo, da bi jih kar klicali za model in da bi jih zastopala agencija, ki slučajno vključuje modele vseh velikosti. A manekenka Tess Holliday se očitno ne strinja z gibanjem - vsaj sodeč po njenih najnovejših tvitih.

Tess kliče tiste modele (ne navaja imen!), Ki si prizadevajo, da bi se znebili oznake plus-size, hkrati pa še vedno modelirajo in dobivajo plače blagovnih znamk plus-size.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Zanimivo je, da modeli Plus Size ne želijo, da jih imenujejo 'plus size', vendar ne motijo, da bi prevzeli ček podjetja PLUS SIZE.- Tess H🍒lliday (@Tess_Holliday) 26. oktober 2015

Zdi se ji, da ne bi smelo biti stigme, povezane s tem, da si plus, in da bi morala biti dekleta ponosna, da predstavljajo blagovne znamke plus.Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

Obstaja veliko modelov, ki so vidno večji od velikosti in bi bili z veseljem obraz blagovne znamke ali podjetja. Brez sramu, ker si PLUS.- Tess H🍒lliday (@Tess_Holliday) 26. oktober 2015

Podobno je kot pri najstnikih manekenka Erica Jean je za Seventeen.com povedala že avgusta, ko je dejala, da izraza 'plus size' ne šteje za slabšalno. To je pomemben konvoj in res zanimivo je slišati vse njegove različne strani.

Sem Liz, modna in lepotna deklica na Seventeen.com.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.