[UPDATE] Taylor Swift je napisala Calvina Harrisa 'To je tisto, po kar ste prišli' in morda bo prišlo do njihovega razpadaSe spomnite te navijaške teorije, da je skrivnostni koscenarist pesmi Calvina Harrisa 'This is What You Came For' Nils Sjöberg pravzaprav Taylor Swift? No, izkazalo se je, da je v tej govorici morda nekaj resnice.

Po navedbah TMZ , Taylor je bil 'ustvarjalni možgan' za 'To je tisto, za kar si prišel'. Očitno sta oba Calvin in Tay vedela, da bo to velik hit, vendar nista želela, da bi svet vedel, ker bi dejstvo, da sploh sodelujeta, zasenčilo dejansko pesem.In očitno je 'TIWYCF' pripeljal do propada njune zveze.Očitno je Taylor, medtem ko sta bila skupaj, pesem sama napisala na klavir in v svoj iPhone posnela predstavitev. Poslala jo je Calvinu in ta mu je bil všeč, zato so vstopili v studio in jo posneli s Taylorjem na vokal in Calvinom, ki je produciral ritem. Taylor je obdržal založniške pravice, vendar je v dobropisih uporabil psevdonim Nils Sjoberg.Toda viri TMZ-u pravijo, da so se stvari ob izidu pesmi še poslabšale Calvin je nastopil v radijski oddaji Ryana Seacresta za promocijo singla. Verjetno se boste intervjuja spomnili, ker je bil to trenutek, ko je Calvin zlomil vsa srca pošiljateljev Tayvina, ko je odgovoril na vprašanja o morebitnem Tayvinovem kolapsu, ko je rekel: 'Veste, da o tem nismo niti govorili. Vendar ne vidim, da se to dogaja. 'Po navedbah vira TMZ , Taylor je bil ranjen in čutil je, da je Calvin njihovo sodelovanje skrival predaleč. Njuna zveza naj bi po tem propadla.

Niti Taylor niti Calvin nista spregovorila o razhodu, zato bomo morda morali počakati, da bo eden izmed njih izdal pesem o razhodu, da bi ugotovili, ali je v teh trditvah resnica.

POSODOBITEV 12:05: Predstavnica Taylor Swift je potrjeno za People.com da je Taylor pravzaprav napisala 'Za to si prišla'.Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.