USTAVITE VSE: Ariana Grande je pravkar spustila celoten božični EP presenečenjaAriana Grande počasi, a zanesljivo postaja nova počitniška ~ kraljica ~ (pazite Mariah Carey!). Lani je spustila novo božično klasiko z imenom 'Povej mi Božiček', letos pa ji sledi celoten praznični EP, ki je SAMO padel!

Album se imenuje Božič in mraz in dobesedno bo v celoti vaš božični seznam predvajanja. Opremljen je z božičnimi klasikami, ki nastajajo, ki resnično poživijo počitnice z vsako noto, kot sta 'Ne samo ena na božič' in 'Resnična ljubezen'. Potem ima nekaj hladnih skladb, ki bi lahko dobesedno predvajale na radiu celo leto, med njimi 'Wit it This Christmas' in 'True Love'.

Oglejte si spodnji EP in se pripravite, da bo letos božič prišel zgodaj.

[iframe src = 'https: //www.reverbnation.com/widget_code/html_widget/Album_111769? widget_id = 55 & pwc [included_songs] = 1 & context_type = album'] [/ iframe]

Ariana Božič in mraz EP bo na voljo jutri na vseh digitalnih platformah, tako da ga boste lahko poslušali neprekinjeno, dokler božič ne pride sem!

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.