Kmalu boste lahko dobili oblačila, dostavljena kot picaVsi smo že bili tam: Sobota je zvečer in odpravili se boste s prijatelji. Kup zavrženih oblačil prekriva vsako razpoložljivo površino, saj ste se pred 10 minutami odločili, da sovražite vse, kar imate. Želite si, da bi lahko preprosto kupili novo obleko, preden greste ven, a seveda ni nič odprtega. K sreči je American Apparel problem rešil dokončno.

Pravkar so sporočili, da so se skupaj s Postmates začeli s takojšnjo modno dostavno službo, ki bo nakupovanje v zadnjem trenutku naredila vetrič. Delovalo bo nekako tako, kot bi naročili pico, oblačila pa boste dobili v 60 minutah ali manj.Na žalost pa ne morete naročiti vseh izdelkov American Apparel. Oblačila lahko dobite samo pri njihovih zbirka osnov , ki vključuje majice, gamaše, obleke, jopice, hlače in bodije - torej še vedno veliko stvari.American Apparel je preizkusil novo službo dostave v San Franciscu in New Yorku, preden se je odločil, da jo bo prevzel po vsej državi. Kmalu bo na voljo v 31 metropolitanskih območjih iz 79 trgovin po ZDA.Tako kot naročanje pice je tudi cena dostave precej poceni. Vrnili vam bomo samo 1,99 USD za eno uro ali manj dostave, kar je pomembna ponudba v primerjavi z običajno dostavo 5-7 delovnih dni, kar je 5 USD. Zato vas prosimo, da odložite načrtovanje obleke do zadnje sekunde, American Apparel je tu, da vam pomaga.Sledite @Seventeen na Instagramu.

Višji urednik sloga Kelsey je modni strokovnjak Seventeen.com in rezident Harry Potter nerd.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.