Simone Biles zmagala na rekordnem sedmem naslovu v mnogoboju na državnem prvenstvu ZDA v gimnastiki leta 2021S kozo na trikou se je Simone Biles zapisala v zgodovino, saj se še naprej utrjuje kot največja vseh časov.

Na ameriškem državnem prvenstvu v gimnastiki leta 2021 je Simone domov odnesla zlato v tekmovanju All-Around, ko si je zlomila kravato s Claro Schroth Lombady, ki je imela tudi šest naslovov.'Zdi se mi, da sem poskusil uživati, ker bi lahko bilo eno mojih zadnjih prvenstev, ki se ga bom udeležil,' je Biles povedal za Olympics.com . 'Toda to je tudi pot v Tokio, po tem pa imamo preizkušnje, zato moramo trenutek zares sprejeti.'Simone je prav tako prišla na prvo mesto v preskoku, tehtnici in tleh. Na tretjem mestu je prišla v neravnih palicah, ki se ji zdijo najtežji aparati. Sunsia Lee se je uvrstila na drugo mesto v mnogoboju, medtem ko je Jordan Chiles domov odnesel bron.S svojo zmago je bila Simone uradno poklicana v ameriško žensko gimnastično reprezentanco 2021 - 2022 in se bo na prihajajočih ameriških olimpijskih preizkušnjah potegovala za mesto v olimpijski ekipi.Medtem bodo ZDA v uradno ekipo poklicale štiri člane, prvo mesto pa bo dobila Simone. Dva dodatna člana bosta povabljena kot strokovnjaka za posamezne prireditve. Od ZDA bo odvisno, ali bodo želele poklicati strokovnjake ali ne.

Ameriški olimpijski preizkus bo potekal od 24. do 27. junija v The Dome v ameriškem centru v St.

Urejevalnik zabave Tamara Fuentes je urednik zabave za Seventeen in pokriva novice o slavnih, pop kulturo, televizijo, filme, glasbo in knjige.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.