Shawn Mendes dokazuje, da med njim in Justinom Bieberjem ni govejega mesa z neverjetno naslovnico 'Kaj misliš?'Pred nekaj tedni je bil internet resnično zmeden, ko je Justin Bieber razkril, da ni vedel, kdo je Shawn Mendes . Medtem ko so nekateri mislili, da Justin meče nekaj velike sence, je vztrajal, da preprosto ni prišel poslušati nobene njegove glasbe. Justin je hitro ugotovil, kdo je Shawn, in ga celo sprejel Instagram, da mu čestita za odlično glasbo - in zdaj Shawn vrača uslugo.

Včeraj je Shawn objavil naslovnico najnovejše Justinove pesmi 'What Do You Mean?' na Instagramu, in to je vse!Ta vsebina je uvožena iz Instagrama. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu. Ogled na Instagramu

Upamo, da si bosta ta dva Kanadčana končno združila moči za eno epsko pesem - zagotovo nam bo to zmedlo!Samostojni pisatelj Sem Jelani, samostojna pisateljica.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.