Shawna Mendesa je prebrala Billie Eilish in njegov odgovor je popoln • Shawn Mendes ima ogromno oboževalcev, vendar nismo prepričani, ali je Billie Eilish ena izmed njih.
 • Je razkrila Billie besedilo je prezrla od Shawna.
 • Zdi se, da jo je Shawn dobro sprejel.

  To je lahko nekakšno tolažbo za vsakogar, ki je kdaj ostal v branju. To se zgodi celo Shawnu Mendesu. Da, lahko ste bogata, vroča in velika pop zvezda, kljub temu pa ne dobite besedila nazaj.

  A bodimo iskreni, verjetno je na tem svetu manj kot peščica ljudi, ki se ne bi odzvali na besedilo Shawna in pevka Billie Eilish je ena izmed njih.  Ta vsebina je uvožena iz {embed-name}. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

  Med nedavnim nastopom na Complex's First We Feast , Billie so prosili, naj poimenuje zadnjo slavno osebo, ki ji je poslala sporočilo. Takrat je v šali razkrila, da je pustila Shawna na branju. Shawn Mendes mi je poslal SMS, vendar se nisem odzval.  Ni skrivnost, da je Shawn njen oboževalec. Junija 2018 je na Billie objavil tweet in ji sporočil, kako zelo ljubi njeno delo. Mislim, da ste resnično nadarjeno nadarjeni in vsi, ki vaše glasbe niso poslušali, resno manjkajo.  Ta vsebina je uvožena iz Twitterja. Morda boste lahko našli isto vsebino v drugi obliki ali pa boste našli več informacij na njihovem spletnem mestu.

  . @billieeilish Mislim, da ste resnično nadarjeni in vsi, ki niso poslušali vaše glasbe, resno manjkajo.  - Shawn Mendes (@ShawnMendes) 19. junij 2018

  Billie ni nikoli povedala, kakšno je dejansko besedilo, vendar je varno reči, da je ni navdušilo. Zavoljo Shawna bomo samo domnevali, da je bila verjetno preveč zaposlena, da bi se odzvala. Billie je pred kratkim izdala svoj prvenec Ep, Kam vsi gremo, ko zaspimo? in obiskali Proti za izvedbo njenega baladnega singla Ko je zabave konec . Prepričani smo, da ji je zdaj veliko na krožniku.

  Ni pa edina. Shawn se loti nekaterih stvari. V začetku marca je začel svojo prvo turnejo po stadionu, ki traja do decembra. Navijači so ga tako navdušeni, da je že razprodal nekaj predstav in doživel nekaj norih navijaških trenutkov.

  Za Shawna pa med Billie in njim ni izgubljene ljubezni. Na strani oboževalcev Twitterja je Shawnu tvitnil posnetek Billie, ki je priznala, da nikoli ni odgovorila na njegovo besedilo, on pa je preprosto odgovoril, LOL vau. Sliši se kot veljaven odgovor. To bi lahko šlo veliko slabše.  Pomočnik urednika Jasmine Gomez je pomočnica urednice pri Ženskem zdravju in pokriva zdravje, fitnes, seks, kulturo in kul izdelke.To vsebino ustvari in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.