Selena Gomez je 'ljubila' govorice, da je hodila s Caro Delevingne in priznala, da dvomi v njeno spolnostSelena Gomez ni neznanka, ko se širijo govorice o njenem ljubezenskem življenju. Ne glede na to, ali je šlo za njen odnos z Justinom Bieberjem ali kratkotrajno trkanje z Zeddom, lahko včasih razmerna drama v Selinem življenju zasenči neverjetno delo, ki ga opravlja na zaslonu, in njeno čudovito glasbo, za katero je priznala, da se je resnično postarala. A obstaja ena govorica o zvezi, ki je niti najmanj ni motila, in to je bilo ugibanje, da hodi z eno od svojih kolegic iz ekipe, Caro Delevingne.

'Iskreno, všeč mi je bilo,' Selena je povedala za PrideSource . 'Nisem se motil. Še posebej zato, ker v mojem življenju niti enkrat niso govorili o drugih ljudeh, kar je bilo čudovito. 'Poleg tega ima Selena rada svojo manekenko in misli, da bi imela srečo, da bi hodila z nekom, kot je ona. 'Neverjetna je in zelo odprta in samo naredi me odprtega,' je Selena zakurila o Cari. 'Tako zabavna je in je izredno pustolovska, včasih pa si to v svojem življenju tudi želim, zato me ni motilo.'Awwwwww! Čeprav se ta dva ne hodita, dobra prijatelja potrebujeta ime ladje samo za to. Kako se sliši Carlena? Selara? Kakor koli že, PREČUTO.Selena je še razkrila, da je dvomila o svoji spolnosti, ko je bila mlajša. 'Mislim, da vsi, ne glede na to, kdo so,' je dejala Selena. „Mislim, da je zdravo pridobiti pogled na to, kdo ste globoko v sebi, se vprašati in se izzivati; pomembno je to storiti. 'Ne glede na to, s kom bo Selena hodila naprej, je jasno, da ima res dober pogled na to, kaj je pomembno v zvezi, in ta oseba bo imela res srečo, da bo z njo hodila.

Urejevalnik zabave Ko se v svoji sobi ne zataknem v povsem neproduktivno pijančenje Netflixa ali Tumblr, ki zalezuje Timothée Chalomet, iščem čudovite novice o slavnih, ki jih bo všeč sedemnajstim bralcem!To vsebino ustvarja in vzdržuje tretja oseba in jo uvozi na to stran, da uporabnikom pomaga pri zagotavljanju svojih e-poštnih naslovov.